Hvis din iPad 4 trænger til nyt liv eller til at få udskiftet enkelte funktioner, vil vi hos SparePart.dk kunne hjælpe dig. Hos SparePart.dk finder vi det relevant altid at udvikle og forny vores produktsortiment, så du som forbruger har mulighed for at finde de nyeste og bedste produkter på markedet. Det gælder også for vores udvalg af iPad 4 reservedele som udelukkende er bestående af højkvalitets reservedele. Hele vores udvalg af iPad 4 reservedele finder du her på siden, hvor de vil være opdelt i forskellige produktkategorier så du nemt og hurtigt kan finde det du leder efter.

Kæmpe udvalg af iPad 4 reservedele

Få af de ellers mange gode anmeldelser gik også på muligheden for reparation af iPad 4 modellen. Flere fandt denne model svær at reparere på grund af brugen af klæbemiddel til at fastgøre de enkelte komponenter. Til gengæld kunne det også konkluderes at skærmen og batteriet var let tilgængeligt og nemt at udskifte.

SparePart.dk sælger både skærme og batterier til din iPad 4 så, hvis du står og mangler disse reservedele kan du købe dem billigt her på SparePart.dk. Du har også mulighed for at finde mange andre reservedele til din iPad 4 og hvis du ikke selv har mulighed for at reparere din enhed kan du nemt og hurtigt få den repareret af eksperter i SparePart.dk.

Vores udvalg af originale iPad 4 reservedele består af batterier, skærme, flex kabler, kamera moduler, højtaler moduler, Home buttoms, front og bag covers og mange andre reservedele til nogle af nettets skarpeste priser.

iPad 4 - Design og funktioner

Apple lancerede udgivelsen af iPad 4 sammen med iPad Mini modellen den 23. oktober 2012 og kun få dage senere den 2. november blev de 2 iPads tilgængelig for offentligheden. iPad 4 blev tilgængelig i 35 lande i Nord Amerika, Sydøst Asien og Europa.  Det kunne dog konkluderes at udgivelsen af iPad Mini solgte bedre end den 4 generation af iPads.

Den nye iPad 4 kunne bestilles i farvevarianterne hvid og sort og til forskel fra tidligere modeller var den nye iPad 4 nu med Retina skærm, hvilket var til stor begejstring for diverse anmeldere. Det blev også konkluderet at Apples iPad 4 på daværende tidspunkt var den hurtigste Apple enhed på markedet.

Vi er E-mærket

E-maerket webshop logo