Her på siden finder du et bredt udvalg af iPhone 4S batterier. Vi fører udelukkende iPhone 4S batterier i absolut top kvalitet. Når du udskifter dit iPhone 4S batteri anbefaler vi, at du vælger et batteri med det samme model/APN nummer som det oprindelige batteri, der sidder i mobiltelefonen. Den eneste måde at se nummeret på iPhone 4S batteriet, er at åbne telefonen og kigge efter.

 

0 reviews
Model: 616-0580 B4-17
74,50  Incl. VAT
( 59,60  Excl. VAT )
Availability: 3 item(s) left

Batterier til iPhone 4S

Med tiden vil cellerne i din iPhone 4S blive opbrugt og batteriet i din iPhone vil miste ydeevne. Har du haft din iPhone i lang tid, er det derfor uundgåeligt ikke, at skulle have skiftet batteriet. Står du og mangler et batteri til din iPhone 4S nu, så er du helt sikkert havnet det rigtige sted. På SparePart.dk finder du nemlig et af Danmarks største udvalg af iPhone batterier, heriblandt batterier til iPhone 4S. Alle iPhone batterier på SparePart.dk er i den bedste kvalitet på markedet og til meget konkurrencedygtige priser. Du kan se hele vores udvalg af iPhone 4S batterier her på siden.

Udskiftning af iPhone 4S batteri

Har du ikke prøvet at udskifte batteriet i din iPhone før, så anbefaler vi at du enten får hjælp hos en tekniker eller gennegår nogle reparations guide på f.eks. YouTube. Når du skal have udskiftet dit iPhone 4S batteri, skal du bruge noget specielt mobilværktøj, som bl.a. matcher skruerne i din iPhone. Hos SparePart.dk forhandler vi også et bredt udvalg af mobilværktøj, som du kan finde her.

Nedenfor i videoen gennemgår vi, hvordan du udskifter batteriet i din iPhone 4S: