Sony Xperia Z3 D6603, D6643, D6653, D6616

 

 

 

Stort udvalg af Sony Xperia Z3 reservedele & tilbehør

Hos SparePart.dk forsøger vi altid at optimere vores produktudvalg med de bedste og nyeste produkter. Det gælder også for vores udvalg af Sony Xperia Z3 reservedele, som er af meget høj kvalitet og til fordelagtige priser. Du har mulighed for at finde Xperia Z3 reservedele såsom skærme, batterier, bag covers, højtalere, mikrofoner, sim kort holdere, flex kabler og mange andre reservedele til din Sony Xperia Z3.

Vandtæt Sony Xperia Z3

Ejeren af en Sony Xperia Z3 har muligheder for at bevæge sig frit med sin Sony Xperia Z3 i hånden. Det skyldes nemlig at smartphonen har den højeste kvalifikation for vandtæthed, så uanset om du er på stranden med familien, ude at cykle i regnvejret eller blot har tabt din Sony Xperia Z3 i toilettet så vil du efterfølgende stadig kunne bruge den til at ringe eller tage billeder både over og under vandet.

Ekstra lang batteritid

Sony Xperia Z3 er ikke kun blevet opdateret med den højeste funktion for vandtæthed også batterilevetiden har nået nye højder, med Sony Xperia Z3 har du nemlig mulighed for at bruge din smartphone i 2 døgn uden at skulle oplade den. Dvs. at ejeren af Sony Xperia Z3 får lidt mere frihed til at kunne være længere ude om aftenen eller blot kun behøver at købe en oplader til derhjemme og ikke nogle eksterne opladere, hvilket du dog har mulighed for her på SparePart.dk, hvis du skal være væk fra opladningsmuligheder i mere end 2 døgn.