Sony Xperia Z5 reservedele

Vi søger altid at have alle tænkelige reservedele til smartphones og tablets fra de kendte mærker. Det gælder også vores Sony Xperia Z5 reservedele. Hele udvalget af Xperia Z5 reservedele finder du på disse sider. Reservedelene er i bedste kvalitet til de skarpeste priser på nettet!

Om Sony Xperia Z5

Når man sidder med Sony Xperia Z5 Compact og Xperia Z5 Premium, så er den almindelige Z5 nok den mindst interessante i trioen. Den er ikke lille og kraftfuld som Compact og har ikke 4K displayet som Xperia Z5 Premium. Man kommer dog ikke uden om, at Xperia Z5 er en god smarphone. Den har et fremragende kamera, livagtig skærm og masser af kraft. Z5-modellen retter op på mange af de fejl Z3 kom med – den er ikke perfekt, men muligvis den bedste Xperia på markedet til dato.

Der er anvendt mat Gorilla Glas på fronten og bagcoveret, hvilket virker som en god løsning, da materialet forbliver fri for skidt og har et lækkert mat udseende.  Xperia Z5 føles ikke som glas, men snarere som plastik. Som de tidligere Xperia Z telefoner er Z5 vandtæt.