Microsoft Mobile

Her på SparePart.dk tilbyder vi en lang række reservedele til mobilenheder fra mærket Microsoft Mobile. Vi forsøger hele tiden at finde frem til de bedste produkter på markedet og, hvis dette ikke er muligt så vil vi hellere undvære. Du kan derfor være sikker på, at når du handler på SparePart.dk så får du produkter i højeste kvalitet sendt til din hoveddør. Hele vores udvalg finder du nedenfor her på siden.

Populær
0 anmeldelser
Model/varenr.: 211459 AG-11
1.433,25  m/Moms
(1.146,60  u/Moms )
Lager: 2 stk. tilbage

 

 

 

Nye reservedele til nye Microsoft enheder

Det er ikke længe siden Microsoft fik sat navn på deres første mobilenhed, derfor er det endnu ikke blevet til mange enheder, men det forventes at man efter overtagelsen af Nokia snarest muligt vil se meget mere til Microsoft Mobile.

Hvis du alligevel har formået at få fat i en af Microsofts enheder, så vil du på SparePart.dk have mulighed for at finde de nødvendige reservedele, hvis din Microsoft Mobile skulle gå i stykker. Vi forhandle hyppigste købte reservedele såsom batterier og skærme, men du vil også have mulighed for at finde mange andre reservedele til din Microsoft Mobile.

Fra Nokia til Microsoft Mobile

Microsoft Mobile startede som et partnerskab mellem Nokia og Microsoft tilbage i 2011. 3 år senere i april 2014 blev Microsoft Mobile etableret efter købet af alle Nokias enheder. Det var dog ikke uden problemer da man egentlig allerede havde forventet at købet skulle være overstået i begyndelsen af 2014, men på grund af forskellige problemer som f.eks. myndighederne i Asien blev købet forsinket til slutningen af april 2014. I købet af Nokia havde Microsoft også forhandlet sig frem til en licensaftale på 10 år, som gør det muligt for Microsoft at benytte Nokias navn og logo på forskellige produktenheder.

Vi er E-mærket

E-maerket webshop logo