Varenr.: 211760 C4-08
9,75 kr. m/moms
( 7,80 kr.  u/moms )
32,50 kr. m/moms
Du sparer: 22,75 kr.
Lager: 1 stk på lager

Samsung Xcover 3 reservedele

På SparePart.dk tilbyder vi ejeren af en Samsung Galaxy Xcover 3 et stort udvalg af forskellige reservedele til Samsung Galaxy Xcover 3. Udvalget udbydes til nogle af internettets skarpeste priser og samtidig kan du være sikker på at de reservedele, som du køber til din Samsung Galaxy Xcover 3 er af den højeste kvalitet på markedet. Hele udvalget af Samsung Galaxy Xcover 3 finder du her på siden, hvor de vil være opdelt i forskellige produktkategorier så du nemt og hurtigt kan finde det du leder efter.

Opdag udvalget af Samsung Galaxy Xcover 3 reservedele!

Her på siden vil de forskellige reservedele være opdelt i produktkategorier så du uden problemer kan finde frem til de reservedele som du leder efter. Reservedelene vil henholdsvis være opdelt i kategorierne Samsung Galaxy Xcover 3 skærme, opladere, batterier, covers, diverse reservedele samt tilbehør til din Samsung Galaxy Xcover 3. Ens for samtlige reservedele er en høj kvalitet, så du vil som forbruger ikke skulle bekymrer dig om kvaliteten af de produkter du køber hos SparePart.dk.  

Mere end almindelig holdbarhed

Hvis du kræver at din smartphone er mere end holdbar, så vil det rigtige valg være Samsung Galaxy Xcover 3. Den nye lancerede Smartphone fra Apple er ligesom sin forgænger både støv og vandtæt. Dernæst vil du med Samsung Galaxy Xcover 3 også få et smartphone med den militære standard MIL-STD 810G. Anderledes fra forgængeren Xcover 2 vil du med Xcover 3 nu også kunne få en god oplevelse med smartphonen, da Samsung her har designet modellen med en større skærm, større ydeevne og 4G.

Samsung Galaxy Xcover 3

Samsung Galaxy Xcover 3 kører ligesom alle andre Samsung enheder med operativsystemet Android og helt speicifikt Android 4.4 (KitKat). Samsung Galaxy Xcover 3 har en skærmstørrelse på 4.5 tomme og en skærmopløsning 800 X 480 pixels. Den interne lagringskapacitet er på 8 GB og hukommelsesstørrelsen er på 1.5 GB.