Mobil covers

Mobil coveret er måske det vigtigste tilbehør til vores mobiltelefoner. Det skyldes flere forskellige parametre og ikke mindst udfordringer, som et mobil cover kan løse. Når vi har erhvervet os en ny mobiltelefon, er coveret næsten altid det første vi efterfølgende erhverver os og det er der flere forskellige årsager til. Et mobil eller tablet cover kan nemlig have flere funktioner, hvor nogle af de vigtigste bl.a. er, at beskytte mobiltelefonen eller tabletten, udsmykning af mobiltelefonen og ikke mindst funktionalitet i form af indbygget holder til kort og andre værdier.

Hos SparePart.dk har vi et bredt udvalg af diverse covers til både mobiltelefoner og tablets. Vi forhandler covers til mærker som Apple iPhone, Apple iPad, Samsung Galaxy og Huawei. Ens for hele vores sortiment er en meget høj kvalitet samt konkurrencedygtige priser. Vi forsøger hele tiden, at være på forkant med markedet, så du altid er garanteret en skarp pris når du leder efter et nyt cover på SparePart.dk.

Beskyt din mobiltelefon med et cover

Det kræver ikke mere end et enkelt tab af din mobiltelefon før skærmen, kameraet eller bagcoveret kan være gået i stykker. Priserne for en reparation af en ødelagt skærm eller et ødelagt bag cover, er en meget dyr fornøjelse sammenlignet med prisen på et cover. Det kan derfor være fornuftigt, at anskaffe sig et cover med det samme, så du mindsker sandsynligheden for at skulle investere i en ny skærm eller et nyt bag cover.

Hvilket cover beskytter bedst?

Hos SparePart.dk har vi mange års erfaring i salg af både mobil reservedele og mobil tilbehør som f.eks. mobil covers. Vi ved derfor også, hvilke covers der beskytter din mobiltelefon bedst og hvilke covers, der kun er til pynt. De covers du finder på SparePart.dk er alle sammen kvalitets covers, som på den ene eller anden måde beskytter din mobiltelefon imod slag, stød og ridser.

Hvis du ønsker et cover, der både beskytter fronten og bagsiden på din mobiltelefon eller tablet, så anbefaler vi et flip case cover. Et flip case cover dækker både fronten og bagsiden på din enhed, når du ikke bruger den. Derudover får du med de fleste flip covers på SparePart.dk også indbygget kortholder, så du nemt kan holde styr på dine værdier. Hos SparePart.dk anbefaler vi bl.a. flip covers fra mærkerne Dux Ducis og Mercury Goospery, som både designer covers i forskellige varianter til iPhone, iPad, Samsung Galaxy og Huawei.

Er du ikke til et cover med flip funktion, kan et godt alternativ være et TPU cover eller et silikone cover, der også beskytter dit mobiltelefon mod slag og ridser fra f.eks. nøgler og mønter. TPU covers og silikone covers beskytter ikke skærmen på din mobiltelefon, men de fleste i sortimentet på SparePart.dk går op og beskytter kanten af skærmen, som oftest er årsagen til skærmskader. Med et TPU cover eller et silikone cover beskytter du din mobiltelefon uden, at gå på kompromis med mobiltelefonen traditionelle design. TPU covers og silikone covers kan nemlig købes i mange forskellige farver, men du kan også få et gennemsigtigt cover.

Kan du ikke finde et cover, der matcher dine forventninger, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere hjælp.

iPhone covers

Vi forhandler covers til alle iPhone modeller – både gamle og nye modeller. På SparePart.dk har du mulighed for, at finde iPhone covers i diverse farver og materialer. Vi forhandler både iPhone  covers i læder, silikone, plastik, stof osv. Alle iPhone covers på SparePart.dk er i en god kvalitet og beskytter din iPhone optimalt imod slag og ridser. Du kan finde hele vores udvalg af iPhone covers her.

Samsung Galaxy covers

Ejer du en Samsung Galaxy smartphone kan du nemt finde et cover, der beskytter din på SparePart.dk. Vi forhandler mobil covers til alle Samsung Galaxy modeller, heriblandt de nye Samsung Galaxy S10/S9/S8 generationer samt Samsung Galaxy A8/A7/A5/A3 generationerne. Vælg mellem diverse Samsung covers i forskellige farver, materialer og designs her.

Huawei covers

Vi tilbyder også et bredt udvalg af mobil covers til de mest populære Huawei mobiltelefoner, heriblandt Huawei Mate 30/20/10 generationerne samt Huawei P30/P20/P10 generationerne. På SparePart.dk har du mulighed for, at finde et bredt udvalg af Huawei covers i forskellige farver og designs. Alle vores Huawei covers er lavet i kvalitets materialer og beskytter din mobiltelefon optimalt mod slag og ridser. Du kan finde hele vores udvalg af Huawei covers her.

iPad covers

Leder du efter et cover til din iPad, så kan du på SparePart.dk finde et iPad cover til ethvert behov. Vi forhandler iPad covers til alle iPad modeller – både gamle og nye. Med et cover til din iPad beskytter du din iPad imod diverse slag og stød. Derudover har du mulighed for, at finde diverse iPad covers med forskellige funktioner, heriblandt stand funktion og 360 graders rotation.

Vi har både iPad covers til de voksne og til børn. Mangler du et iPad cover til dit barn, kan vi bl.a. anbefale et Pepkoo cover i diverse farver, som giver den bedste beskyttelse til din iPad. Leder du derimod efter det stilsikre valg, kan vi i stedet anbefale et Dux Ducis Tri-fold cover med stand funktion. Du finder hele vores udvalg af iPad cover her.