Varenr.: 213904 X1-01
492,00 kr. m/moms
( 393,60 kr.  u/moms )
1.640,00 kr. m/moms
Du sparer: 1.148,00 kr.
Lager: 1 stk på lager

Apple Watch

Apple lancerede første udgave af Apple Watch tilbage i 2015 og har siden hen lanceret fire serier af Apple uret, hvoraf den nyeste udgave af Apple Watch indeholder en del flere features og en del flere designmuligheder sammenlignet med udgaven tilbage i 2015. Apple Watch er et såkaldt smartwatch, der kan integreres med din iPhone, så du både kan tage imod opkald, svare på beskeder eller høre musik fra dit Apple Watch mens du er på farten.    

Kombinationen af et normalt ur og en iPhone

Hvad er egentlig et smartwatch og hvad skal man bruge et Apple Watch til, når man i forvejen har en iPhone og en iPad? Et Apple Watch kan mange af de samme ting, som en iPhone og en iPad. Til forskel kan de fleste modeller måle pulsen, hjerterytmen og andre sundhedsparametre.

Apple har etableret samarbejde med både Nike og Hermes, der hver især taler til en specifik målgruppe. Kendetegnet ved Apple Watch er nemlig, at du nemt kan skifte både rem og hylster, så uret passer til dine daglige omgivelserne. Skift f.eks. din Apple Watch til en "sportsrem" når du skal ud at løbe, eller til en rem fra Hermes, når du skal en tur i byen.

Apple Watch reservedele

Den seneste lancering af Apple Watch (series 4) fås i to størrelser. 40 mm og 44 mm, de tidligere udgaver kunne erhverves i størrelserne 38 mm og 42 mm. På SparePart.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige reservedele til dit Apple Watch. Det omhandler bl.a. Apple Watch skærme og Apple Watch batterier. Når du bevæger dig med dit Apple Watch, er skærmen nemlig det mest sårbare element og ligesom skærmen på din iPhone, så kan skærmen på dit Apple Watch også nemt blive ramt af ridser og stød. Derfor kan du udover et nyt display også finde et stort udvalg af skærmbeskyttelse, som er kompatibelt med dit Apple Watch. Vores Apple Watch skærmbeskyttelse, er meget populært da det ikke er noget der forstyre udseendet på dit Apple Watch, når det først er påført.

Ny skærm til Apple Watch

På SparePart.dk kan du erhverve dig nyt glas til dit Apple Watch uafhængigt af, hvilken størrelse dit Apple Watch er. Vi forhandler nemlig både Apple Watch skærme i størrelserne 44 mm, 42 mm, 40 mm og 38 mm, som er den mindste Apple Watch skærm på markedet. Når du køber en ny skærm til dit Apple Watch på SparePart.dk, er du garanteret en høj kvalitet. Hos SparePart.dk går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores reservedele.

Apple Watch tilbehør

Der findes efterhånden et stort udvalg af forskelligt tilbehør til Apple Watch, så du selv kan bestemme udseendet på dit smartwatch ned til mindste detalje. Mest populært er Apple Watch remmene, som fås i mange forskellige materialer, farver og mønstre, så du nemt kan designe dit Apple Watch efter dine omgivelser. Da Apple Watch er et digitalt ur, har det også brug for at blive opladt. Hertil kan man erhverve sig en trådløs oplader, som er kompatibel med både din iPhone, din iPad og nu også dit iWatch.

Se hele vores udvalg af Apple Watch reservedele her og alt tilbehør her.