OBS: Samsung Smartphone Displays

 

Kære Kunde, Som du sikkert allerede har opdaget, har der den seneste tid været store problemer med levering af displays til Samsung smartphones.

Dette verdensomspændende problem skyldes en underkapacitet i produktionen og de displays der produceres, bruges overvejende til nye mobiltelefoner. Vi modtager løbende mindre leveringer fra Samsung, men slet ikke nok til den store efterspørgsel der er.

Vi beklager at vi ikke kan give præcise informationer omkring levering. De tider der vises i vores webshop er vejledende, men desværre ikke præcise.

Samsung Reservedele til alle Smartphones & Tablets!

Her finder du alt i reservedele til Samsung smartphones og tablets. Vores mest populære reservedele er Flex kabler, Skærme, Batterier, Sim kort holdere, Antenne moduler, Bag covers, Kamera moduler osv. 

Kæmpe udvalg af Samsung Reservedele

Samsung er den udbyder som SparePart.dk har det største udvalg af reservedele til. Du har på vores side mulighed for at finde reservedele til hele Galaxy serien samt en masse andre modeller. De mest populære Samsung modeller finder du under Samsung kategorien hvor du også vil have mulighed for at finde kategorien ”andre modeller” som er en kategori der indeholder en lang række forskellige Samsung modeller med Samsung reservedele.

Vores udvalg af reservedele til Samsung er et af de største i Danmark og vi har med garanti reservedele til Samsung modeller, som du ikke vil kunne finde andre steder. Vores mest populære produkter er nævnt ovenfor, men vi har også Samsung reservedele som f.eks. forskellige skærme , højtaler moduler, mikrofon moduler, kameramoduler, diverse skruer os.

Samsung

Apple har de sidste par år overskygget samtlige konkurrenter med deres iPhone, iPad og PC modeller. Den eneste udbyder på markedet som har taget kampen op med giganten Apple, er Samsung som også er den førende producent af Android mobiler. De har formået at tiltrække en bred vifte af kunder, som finder deres produkter bedre end Apples, hvilket specielt deres populære serie af Galaxy modeller, har været skyld i.

Samsung Galaxy tablets

Samsung har med deres serie af tablets også formået at gå med ind i kampen om at få tiltrukket tablet kunderne over på deres side. Det har SparePart.dk efterfølgende valgt at støtte op om og har nu også et stort udvalg af reservedele og skærme til Samsung tablets. Du vil under de forskellige modelsider have mulighed for at se udvalget af reservedele til tablets. Vi har blandt andet forskellige display units, skærme, batterier, covers og meget mere.