SparePart.dks egen guide til påførelse af PanzerGlass

 

Kort om PanzerGlass

PanzerGlass er et produkt som bliver produceret af et dansk eget firma og produktet har siden etableringen været en succes. Det er gennemsigtig skærmbeskyttelse, som bliver placeret ovenpå skærmen på din Smartphone for at beskytte den i mod skader. Produktet er kun 0,4 mm tykt og vejer ikke mere end 7 gram. Alligevel er glasset 9 gange stærkere end almindeligt glas, så du kan være sikker på at din Smartphone eller Tablet er beskyttet.

Alternativer til PanzerGlass

Som et alternativ til Panzerglass kan du nu også købe produktet Kristall Nano Skærmbeskyttelse. Kristall Nano er et flydende produkt som bliver smurt på din Smartphone. Når din smartphone er blevet indsmurt i Nano skærmbeskyttelse skal den hærde i 2 døgn, hvorefter skærmen på din smartphone er beskyttet imod alle former for skader. Hvis du er i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge til din smartphone vil vi anbefale, at du prøver begge materialer. Hvis du køber PanzerGlass hos os og fortryder efterfølgende, vil vi altid bytte varen såfremt den ikke er åbnet. Går glasset unaturligt nemt i stykker efter det er påsat, vil vi også være behjælpelige med at bytte og påsætte et nyt.

SparePart.dk har i øjeblikket et stort udvalg af skærmbeskyttelsesproduktet PanzerGlass til både Smartphones og Tablets. Det PanzerGlass som vi tilbyder er af den bedste kvalitet på markedet, så du kan ved køb af et PanzerGlass være sikker på at din Smartphone eller Tablets er 100 % beskyttet. Hele vores udvalg af Panzerglass finder du neden for på denne side, hvor de vil være opdelt i kategorier efter de forskellige mobil og tabletmærker.