PanzerGlass skærmbeskyttelse

PanzerGlass er et skærmbeskyttelses produkt, som bliver produceret af et dansk firma og produktet har siden etableringen været en succes. PanzerGlass er gennemsigtig skærmbeskyttelse, som bliver placeret ovenpå skærmen af din Smartphone for at beskytte den i mod skader. Produktet er kun 0,4 mm tykt og vejer ikke mere end 7 gram. Alligevel er glasset 9 gange stærkere end almindeligt glas, så du kan være sikker på at din Smartphone eller Tablet er beskyttet med PanzerGlass. 

PanzerGlass til smartphones og tablets

PanzerGlass kan både bruges som skærmbeskyttelse til din smartphone og til din tablet. Hos SparePart.dk finder du et stort udvalg til både smartphones og tablets, som er opdelt i kategorier som f.eks. iPone PanzerGlass, iPad PanzerGlass, Samsung PanzerGlass, Sony PanzerGlass osv., så du nemt kan finde frem til en variant, der matcher din smartphone eller tablet. Du finder kategorierne her på siden.

Alternativer til PanzerGlass

Som et alternativ til Panzerglass kan du nu også købe produktet Kristall Nano Skærmbeskyttelse. Kristall Nano er et flydende produkt som bliver smurt på din Smartphone. Når din smartphone er blevet indsmurt i Nano skærmbeskyttelse skal den hærde i 2 døgn, hvorefter skærmen på din smartphone er beskyttet imod alle former for skader. Hvis du er i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge til din smartphone vil vi anbefale, at du prøver begge materialer. Hvis du køber PanzerGlass hos os og fortryder efterfølgende, vil vi altid bytte varen såfremt den ikke er åbnet. Går glasset unaturligt nemt i stykker efter det er påsat, vil vi også være behjælpelige med at bytte og påsætte et nyt.

SparePart.dk har i øjeblikket et stort udvalg af skærmbeskyttelses produktet PanzerGlass til både Smartphones og Tablets. Det PanzerGlass som vi tilbyder er af den bedste kvalitet på markedet, så du kan ved køb af et PanzerGlass være sikker på at din Smartphone eller Tablets er 100 % beskyttet. 

SparePart.dks egen guide til påførelse af PanzerGlass