Varenr.: 3811335 C5-01
89,00 kr. m/moms
( 71,20 kr.  u/moms )
Lager: 12 stk på lager

Opladere til Huawei

Huawei mobiltelefoner vinder frem og flere får øjnene op for den kinesiske mobilgigant. Når først du har prøvet en Huawei, kan det være svært at lægge den fra sig igen. Derfor er det også vigtigt at du har en Huawei oplader, som kan oplade din Huawei enhed hurtigt og nemt!

Hos SparePart.dk ved vi hvor vigtigt det er, at din mobiltelefon altid er let tilgængelig. Derfor tilbyder vi dig et stort udvalg af Huawei opladere i original kvalitet samt kvalitets opladere fra nogle af de bedste mærker på markedet.

Stort udvalg af Huawei opladere på SparePart.dk

Her på siden har du mulighed for, at finde et bredt udvalg af originale Huawei opladere samt kompatible Huawei opladere til nogle af nettets skarpeste priser. Vi forhandler opladere til alle Huawei enheder på markedet. Du kan bl.a. finde originale og kompatible opladere til populære Huawei serier som f.eks:

  • Huawei Mate serien
  • Huawei P serien
  • Huawei Honor serien
  • Huawei Nova serien

Original Huawei oplader

Foretrækker du en original oplader til din Huawei enhed? På SparePart.dk kan du bl.a. vælge mellem Huawei SuperCharger med dertilhørende datakabel, Huawei Wireless SuperCharger, som er Huawei svar på den trådløse oplader eller Huawei Car SuperCharger til bilen. Derudover kan du også finde flere kompatible Huawei opladere fra nogle af de mest populære brands.

Leder du efter en oplader til en anden mobiltelefon end Huawei, så kan du få det fulde overblik over alle vores opladere til både mobiltelefoner, tablets og computere her. Og er du sikker på, at du skal have fingerne i en trådløs oplader, så kan du se hele vores udvalg af trådløse opladere til alle mærker her.

Huawei oplader kabel

Huawei har som udgangspunkt altid benyttet sig af Micro USB til deres mobiltelefoner og opladere, men da de i sin tid lancerede Huawei Mate 10 Pro serien var det med USB-C stik. Dvs. at alle tidligere modeller bruger Micro USB kabel til opladning og alle nyere modeller end Huawei P10 Pro bruger USB-C stik til opladning og dataoverførsler. Hos SparePart.dk kan du både finde Huawei opladere med Micro USB samt Huawei opladere med USB-C stik. Skal du kun bruge et nyt kabel, så kan du finde hele vores udvalg af kabler her.

Køb din Huawei oplader i dag på SparePart.dk

Når du køber din Huawei oplader hos SparePart.dk, kan du altid forvente dag til dag levering. Det betyder at du højst sandsynligt kan have din oplader i morgen, hvis du bestiller den i dag inden kl. 17. Kan du imod alle forventninger ikke finde den oplader, som du leder efter til din Huawei mobiltelefon, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere hjælp.