Find prisen på din reparation her

 

SÅDAN GØR DU

 

 

 

 

 

Sådan gør du

Du kan personligt indlevere din smartphone eller tablet i vores butik i Assens på adressen: Skovvej 2E, 5610 Assens

Hvis din model ikke er på vores liste eller hvis du søger råd og vejledning, er du meget velkommen til at skrive til os på rep@sparepart.dk hvor vi hurtigst muligt vil svare tilbage og komme med evt. prisoverslag.

 

Du kan også sende din telefon til os

1. Reparationen foregår nemt og hurtigt ved, at du sender din smartphone / tablet til SparePart.dks adresse, Skovvej 2E, 5610 Assens, med en beskrivelse af, hvad der skal repareres eller udskiftes på din enhed. Husk at anføre Simlås/telefonlås samt et telefon nummer, som du vil kunne kontaktes på.

2. Dernæst kontakter vi dig og giver et tilbud på reparationens pris inden for 1-2 hverdage.

3. Hvis du godkender prisen, skal du finde reparationen, lægge den i kurven og købe den, så laver vi reparationen.

4. Vi vil derefter sende din nyistandsatte mobiltelefon/tablet til dig. Vi udfører så vidt muligt mobil reparationen samme dag, som vi modtager den.

 

 

 

Garanti

Vi giver naturligvis altid garanti på den udskiftede del.

 

 

_______________________________________

Mobil reparation af smartphones & tablets

Vores professionelle tekniker udfører alle reparationer på tablets og smartphones. Du kan enten aflevere din mobil eller tablet i vores butik i Assens, eller du kan bestille reparationen her online i webshoppen.

For at kunne leve op til den standard som vi selv finder acceptabel, har vi igennem flere år brugt mange resourcer på at kunne tilbyde vores kunder den bedste kvalitet og service med nogle af Danmarks bedste teknikere indenfor udførelse af mobil reparationer.

Mobil Reparation - Service & Garanti

SparePart.dk tilbyder reparationer af mobiltelefoner og tablets/iPads. Vi laver mobil reparationer på alle de kendte mærker som iPhone, Samsung, Sony, Nokia og Microsoft, men vores professionelle tekniker kan klare stort set alle mærker, så selvom din telefon eller tablet ikke figurerer på disse sider, kan han sandsynligvis hjælpe dig!

Alle vores mobil reparationer bliver udført med de bedste reservedele der er tilgængelige på markedet. Dertil vil udskiftningen selvfølgelig også blive udført af de bedste teknikere inden for dette område.

Af disse årsager giver vi naturligvis også garanti på den udskiftede del.

Troværdig og billig reparation

Det er med tiden blevet et bedre og bedre alternativ at få sin smartphone sendt til reparation frem for at købe en ny dyr smartphone. Hvad end der er sket - en skærmskade, vandskade, eller man på den ene eller anden måde har fået ødelagt nogle indvendige elementer, så vil man nemt, hurtigt og billigt kunne få det fikset hos SparePart.dk.

 

Vi er E-mærket

E-maerket webshop logo