Varenr.: 506027 N6-36
59,00 kr. m/moms
( 47,20 kr.  u/moms )
Lager: 3 stk på lager

Covers til Huawei P20 Lite

Ejer du en Huawei P20 Lite og vil du gerne passe ekstra godt på den, så kan du købe et cover til din på SparePart.dk. En Huawei P20 Lite kan være en dyr investering, så vi anbefaler at du passer ordentlig på den. En ny skærm eller et nyt bagcover, kan nemlig være en dyr investering sammenlignet med et nyt cover til din mobiltelefon.

Stort udvalg af Huawei P20 Lite covers

Hos SparePart.dk tilbyder vi et stort udvalg af Huawei P20 Lite covers til meget fordelagtige priser og i mange forskellige farver, designs og materialer. Alle covers til Huawei P20 Lite er blevet håndplukket, så du kan være sikker på at coveret er kompatibelt med din mobilenhed og i den bedste kvalitet.

Her på siden finder du hele vores udvalg af Huawei P20 Lite covers. Du kan bl.a. vælge imellem flere Huawei P20 Lite TPU covers, silikone covers og læder covers med flip funktion og indbygget kortholder.

Et cover kan have mange forskellige funktioner, men den vigtigste funktion er selvfølgelig at det beskytter din mobiltelefon imod diverse slag og ridser. En mobiltelefon med en skærm, som den du har på din Huawei P20 Lite er ekstra udsat på grund af den store skærmoverflade. Når du beskytter den med et flip cover undgår du, at den får ridser og slag fra skarpe kanter og genstande.

Køb et Huawei cover på SparePart.dk i dag

På SparePart.dk forhandler vi covers til alle Huawei modeller på markedet, heriblandt hele Huawei P20 serien. Leder du i stedet efter et cover til en anden Huawei P20 model, så kan du finde hele vores udvalg af Huawei P20 covers her og Huawei P20 Pro covers her.

Når du køber et cover på SparePart.dk, så kan du være heldig allerede at modtage det dagen efter. Vi har nemlig dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl. 17.45 med PostNord. Kan du ikke finde det cover, som du leder efter eller har du andre spørgsmål, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os!