Kategorier

Samsung Galaxy S7 Edge SM-G935F

Vi sælger et bredt udvalg af Samsung Galaxy S7 Edge reservedele. Her på siden finder du bl.a S7 Edge skærme, batterier, højtalere, front kameraer, flex kabler m.m.

Reservedele til Galaxy S7 Edge

Vi forhandler alt i Samsung Galaxy S7 Edge reservedele. Udover at se vores sortiment af Samsung Galaxy S7 Edge reservedele her på siden kan du i nedenstående afsnit læse lidt om designet af S7 Edge-modellen.

Om Samsung Galaxy S7 Edge

Galaxy S7 Edge er konstrueret af metal & glas. Den kommer, som de nyeste foregængere, med et kurvet display, den er vandafvisende – og tilgængelig i sort eller guld. Design har ikke altid været Samsungs stærke side. For ca. to år siden lancerede de Galaxy S5. En kraftfuld telefon der måske også var den smartphone med mest power for sin tid, men den scorede ikke højt på æstetikken. Sidste års Galaxy S6 og S6 Edge signalerede en tiltrængt forandring for Samsung. Denne ændring er endda endnu mere tydelig med Galaxy S7 Edge.

På overfladen ligner S7 Edge sin foregænger. En metalkant mellem to lag af Gorilla Glass 4, og med en lås-knap på den ene side og lyd på den anden. Bagsiden er næsten helt renset med kun en kamera-sensor, hjertemåler og et Samsung logo. Kamera-modulet er blevet redesignet på Galaxy S7. Ulige med S6, så er S7 Edges modul placeret flat på telefonens bagside. Den største forandring mellem S6 Edge fra sidste år og Galaxy S7 Edge er størrelsen. Skærmstørrelsen er gået fra 5.1 tommer til 5.5.

Lige som med microSD slottet har Samsung valgt at genintroducere en anden feature fra Galaxy S5, nemlig IP68 score for vandtætheden. Ingen flader dækker portene, ingen ekstra tykkelse er tilføjet og der er intet ekstra lag mellem glas og displayet. IP68 score betyder at du kan smide Galaxy S7 ned i en meter vand i op til 30 minutter uden at skade telefonen.