Kategorier

Skærme til Galaxy S7 Edge

Vi forhandler kun Samsung Galaxy S7 Edge skærme i den bedste kvalitet. Har du spørgsmål til specifikationerne eller udvalget af vores Galaxy S7 Edge skærme, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Om Samsung Galaxy S7 Edge skærmen

Samsung Galaxy S7 Edge skærmen er 5.5 tommer, har HD panel og kurvede hjørner. Det generelle design af Galaxy S7 Edge er forbløffende, og det samme kan siges om S7 Edge skærmen. Der er ikke ændret meget ift. de andre nyere Samsung modeller, men der kan argumenteres for, at dette er den bedste skærm på markedet. Film, billeder og spil ser forrygende godt ud. Pixels er fuldstændigt usynlige. 534ppi tæthed slår iPhone 6S Plus og det betyder, at S7 Edge nemt overgår Apples phablet ift. skærmen.

Man har valgt at bibeholde Super AMOLED teknologien til S7 Edge-modellen. AMOLED skærme er meget mere livlige end LCD pendanterne. Overmætning er ikke så meget et problem længere som det var en gang med Samsungs enheder. AMOLED skærme er en del bedre til at gengive sort end LCD skærmene. Et lille minus er, at synsvinklerne på skærmen kunne være bedre. Hælder man telefonen til en side, så bliver skærmen helt lys hvid mens resten ser ud som om det er maskeret i en grå tåge. Det nye ”Always-on Display” mode er en fed feature, men mangler stadig lidt arbejde. Always-on teknologien udnytter det faktum, at AMOLED skærme ikke behøver at oplyse hele skærmen hele tiden og kan i stedet udvælge individuelle pixels at lade. Jævnfør Samsung så vil ”Always-on displayet” kun bruge op til en ekstra 1% strøm pr. time, og man skulle også spare batteri, fordi man ikke låser telefonen lige så meget op med Always-on aktiveret - en smart egenskab for Samsung Galaxy S7 Edge skærmen.