iPhone XS Max batteri (00502 & 00507)

Varenr.: 169518 L5-38
89,00 kr. m/moms
( 71,20 kr.  u/moms )
Lager: 17 stk på lager

Batteritape medfølger

iPhone XS Max batteri med original kapacitet. iPhone XS Max batteriet består af: original chip, original flexkabel, original kapacitet og kvalitets kopi battericeller.

iPhone XS Max batteri med original kapacitet er kompatibel med APN numrene: 616-00502, 616-00507. Dette iPhone XS Max batteri er gennemtestet og kan klare op til 800 opladninger før batteriet begynder, at miste kapacitet og løbe hurtigere tør. Udskift dit gamle iPhone XS Max batteri med et nyt batteri, der kan holde din iPhone tændt hele dagen og samtidig giver en stabil og sikker ladning.

iPhone XS Max batteri specifikationer:

Batteritape: Medfølger

Kapacitet (mAh): 3174 mAh

Spænding (V): 3,82 V

Kemi: Li-Ion-Pol

Levetid: 800 opladninger

Garanti: 1 år

Efter installering af iPhone XS Max batteri:

Når du har udskiftet batteriet i din iPhone XS Max anbefaler vi, at du oplader batteriet op til 100%. Herefter skal du bruge hele batteriet til det løber tør for strøm. Oplag herefter igen din iPhone XS Max op til 100%.

 

Værktøj til udskiftning af iPhone XS Max batteri:

iPhone XS Max batteri passer til:         A1921, A2101, A2102 og A2104 

 

Du kan selv vælge at udskifte dit iPhone XS Max batteri, men hvis du ikke har erfaring med dette anbefaler vi, at du får en professionel til det.

 

Relevant info:

Ved udskiftning af batterier på iPhone XR, XS, XS Max og nyere modeller, vil telefonens funktion med aflæsning af Batteritilstand ikke længere være mulig. Telefonen vil lige ledes poppe op med en ”service besked” (Vigtig besked om batteri. Kan ikke bekræfte, at denne iPhone har et ægte Apple-batteri. Oplysninger om batteritilstand er ikke tilgængelig.)

Grunden til dette er at batteriet er forsynet med en microcrontroller chip, som er parret sammen med telefonens logic board. Denne parring bliver brudt ved alle batteri skift. Chippen bruges til lagere de data informationer, så som batteriets kapacitet, temperatur og hvor lang tid der er tilbage til det er helt afladt.

Det nye batteri vil dog være fuldt funktionsdygtigt, hvad angår opladning og batteri kapacitet.
Dette opførselsmønster beviser endnu en gang, at Apple er ude af at stoppe alle reparationer, der udføres af nogen, undtagen Apple selv. Apple hævder, at brug af tredjepartskomponenter kan medvirke til forringet iPhone funktioner, men når ”ægte Apple-dele” har det samme problem, så handler det helt klart ikke om tredjepartskomponenter overhovedet: det handler om at forhindre dig i at have nogen autonomi med en enhed, du angiveligt ejer.

Forslag til dig
Andre købte også