Kategorier

Samsung Galaxy S6 Edge+ SM-G928F

Om Galaxy S6 Edge+ Skærmen

Samsungs S6 Edge smartphone er en af de bedste Android telefoner på markedet p.t. Skærmen er 5.7 tommer med en opløsning på 2,560x1,440. Super AMOLED panelet rammer en fuld 100% sRGB farvedækning på farveskalaen  i flere farvekalibreringstests. Kontrasten er overordentlig høj. Den returnerer et ”ratio of infinity” på 1, mens maksimalværdierne for sort er perfekte på 0.00cd/m2.

En maksimal lysstyrke på 388.7cd/m2 er ikke stor, og AMOLED paneler er traditionelt meget svagere end deres LCD modparter, men som dets es med S6 og S6 Edge, vil den lysstyrke skyde op til omkring 600cd/m2, når man er udenfor for at afhjælpe skærmblænding. Det er fint at dette kun er tilgængeligt på Auto Brightness, da det betyder at ingen der manuelt sætter deres lysstyrke, vil komme til at dræne deres batteri på max brightness.

Heldigvis influerer den større skærm ikke på telefonens batterilevetid alt for meget, da det store 3,000mAH batteri klarer respektable 13t 23m i video playback tests med skærmens lysstyrke sat til 170cd/m2. Mens dette kun er to timer mindre end standard S6 Edge, er det kun ti minutter mindre end den almindelige S6, så man burde stadig få mere end en hel dags forbrug ud af S6 Edge+, selvom man er en af de tunge mediebrugere.