Model nr. A1428, A1429 og A1442

Hos SparePart.dk tilbyder vi et stort udvalg af iPhone 5 batterier til nettets skarpeste priser. Vores princip er kun, at tilbyde reservedele af højeste kvalitet, hvilket også gælder for alle vores batterier. Her under finder du et bredt udvalg af iPhone 5 batterier. Der er ikke forskel på batteriernes kapacitet, men vi anbefaler stadig at du vælger et batteri med samme model/APN nummer som dit oprindelige iPhone 5 batteri. Du kan udelukkende finde det oprindelige APN nummer ved, at åbne din mobiltelefon og kigge efter på selve batteriet. Nedenfor på siden finder du en guide til at bestemme model nummeret på dit iPhone 5 batteri.

 

Populær
Varenr.: 169051 P1-27
59,00 kr. m/moms
( 47,20 kr.  u/moms )
Lager: 4 stk på lager

Kort om iPhone 5 batteriet

iPhone 5 batteriet var et af de elementer i iPhone 5 modellen, som man var meget imponeret over efter offentliggørelsen af iPhone 5 den 12. september 2012. Med dette batteri formåede man at opnå nye højder i forbindelse med mobiltelefonens batterilevetid. Apple mente det var relevant at optimere på dette punkt, da det var noget som flere begyndte at sætte pris på. Nu kunne man forvente, at batteriet ville holde sig kørende i 8 timer, når du benyttede 3G eller 4G LTE browsing. Ved brug af WiFi samt videoafspilning vil du med batteriet til denne model kunne opnå op til 10 timers batterilevetid. Du vil kunne afspille musik i ca. 40 timer og til sidst vil enheden kunne holde strøm i 225 timer når den er på standby.  

Alternative strømløsninger til iPhone 5

Hvis du uheldigvis ender i en situation, hvor dit iPhone 5 batteri er løbet tør for strøm, og du ikke har mulighed for at få det opladt igen, så vil du på SparePart.dk have mulighed for at købe forskellige Power Banks, som passer til din iPhone 5 og som uden strømforsyning kan oplade dit batteri igen. Vores udvalg af Power Banks som er kompatible med din iPhone 5 vil du kunne finde her på siden sammen med vores udvalg af batterier.

Udskiftning af iPhone 5 batteri

Hos SparePart.dk står vi klar til at hjælpe dig med at få udskiftet dit iPhone 5 batteri. Vores professionelle teknikkere har stor erfaring med at udskifte batterier på iPhones, derfor vil vi også sørge for at du får indsat det rigtige batteri i din iPhone 5 til den rigtige pris.

Hvis du har besluttet dig for selv at udskifte dit batteri, så vil vi meget gerne hjælpe dig lidt på vej. Når du udskifter dit batteri, er det optimale at vælge det samme model/APN nummer, som det oprindelige batteri i din iPhone 5 har. Den eneste måde at fastslå nummeret på dit iPhone batteri, er at åbne telefonen og se efter. Er det ikke muligt at fastslå APN-nummeret, plejer vi at udskifte med et APN: 616-0613.

Hvis du selv ønsker at udskifte dit batteri så kan du blive guidet i videoen nedenfor, hvortil der vil være en mindre beskrivelse til.

Sådan skifter du dit iPhone 5 Batteri. Du skal bruge en pentalobe skruetrækker til at løsne bundskruerne med, en stjerneskruetrækker til at skrue batteriet ud med samt en spartel og en sugekop til at åbne telefonen med. Herefter følger du video instruktionen.

 

Video - Vi udskifter et iPhone 5 batteri