Varenr.: 216544 G1-10
429,00 kr. m/moms
( 343,20 kr.  u/moms )
Lager: 12 stk på lager

Macbook batteri

Apple har med deres nyeste version af Macbook serien formået, at udvikle en bærbar computer, hvor hver en millimeter er blevet udnyttet for at opnå den optimale batterilevetid. For første gang har man derfor udviklet et batteri med niveaudelte battericeller, så alt pladsen i den ellers meget tynde Macbook er fyldt op. Det betyder, at du med den nyeste model for op til 35% større batteri kapacitet end tidligere set. Denne teknologi er kun gældende i de helt nye Macbook computere, og batterilevetiden vil derfor ikke være den samme for dig med en ældre Macbook model.

Til trods for den nye nye innovative batteriteknologi, som Apple har udviklet holder batteriets levetid ikke for evigt, og med tiden vil batteriet ydeevne også blive forringet. Hos SparePart.dk tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitets Macbook batterier til både de ældre og nyere generationer. Du har mulighed for, at vælge størrelsen på din Macbook computer ovenfor, hvorefter du nemt kan finde frem til batteriet, der er kompatibelt med den Macbook.

Udskiftning af Macbook batteri

Dit oprindelige Macbook batteri virker kun optimalt i et bestemt antal cyklusser, hvorefter batteriet mister ydeevne og din Macbook for svære ved, at holde strøm. Til sidst vil den bedste løsning være, at udskifte batteriet i din Macbook computer med et nyt funktionelt batteri, så du igen kan tage din Macbook med på tur.

På SparePart.dk finder du udelukkende batterier i højeste kvalitet til din Macbook. Vi forhandler Macbook batterier til fordelagtige priser og du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål før eller efter købet af dit Macbook batteri.