Kategorier

Her ses vores Samsung Galaxy S6 Edge Batterier.

Varenr.: GH43-04420B D1-69
179,00 kr. m/moms
( 143,20 kr.  u/moms )
Lager: 1 stk på lager

Galaxy S6 Edge Batteriets levetid

Samsungs Galaxy S6 Edge er overordnet set en komplet smartphone, men på papiret er der mindst et punkt, hvor der kan rettes kritik: Batteriets levetid. Smartphonen er drevet af et 2600 mAh batteri, og til forskel fra Samsungs tidligere enheder er det ikke aftageligt. Samsung hævder at telefonen kan overleve en hel dag i de rigtige forhold – men spørgsmålet er, hvor godt batteriet egentlig er?

Tests har vist, at man ved et gennemsnitligt forbrug kan regne med 14-18 timers batteritid med skærmens auto-lysstyrke sat til mellem 40-60 procent. Dette inkluderer mellem 3-4 timer med skærmen slukket, diverse email-konti og sociale netværks apps der synkroniserer dagen lang. Der er ét stort problem med Galaxy S6 Edge – anvendes smartphonen til gaming eller video drænes batteriet hurtigt. Ser man en film på ca. 2 timer med fuld lysstyke er det forventeligt, at 35% eller mere er brugt af batteriet. Brug af kameraet resulterer også i markant kortere batteritid, da kameraet automatisk skruer lysstyrken helt op.

Det helt store plus der langt hen ad vejen kan kompensere for udfordringerne ved Samsung Galaxy S6 Edge batteriets levetid er Quick Charging funktionen, som Samsung har implementeret, der betyder at man kan oplade enheden væsentlig hurtigere. Med Quick Charging kan man på 30 min tilføre 50% ekstra strøm til batteriet men man kan lade helt op på 80 min ca. For alle vil dette nok ikke være godt nok, men for dem der er villige til at ofre lidt batterilevetid for andre positiver, hvilke der er en del af, der vil dette være en attraktiv smartphone. Hvis det ikke fungerer for dig, at batteriet ikke længere er aftageligt, er det heldigvis ikke alle producenter der har droppet removable batteries. LG G4 er et godt bud på et alternativ til Galaxy S6 Edge.