Kategorier

Her på siden finder du vores Samsung Galaxy S6 Edge skærme. Vi tilstræber at levere den højeste kvalitet til de bedste priser - dette gælder især også for vores udvalg af Galaxy S6 Edge skærme.

Om Galaxy S6 Edge skærmen

Samsungs’s Super AMOLED display teknologi er stærkt medvirkende til at Galaxy S6 Edge skærmen er blevet udråbt til at være længder bedre end andre smartphoneskærme på markedet lige nu – lige bortset fra skærmen på den regulære Galaxy S6. Det er med andre ord ikke kun de bøde flydende kurver, der gør denne skærm speciel.

For det første er skærmen forbløffende skarp. Dens 577ppi (pixels per inch) er en del mere end, hvad iPhone 6 kommer med, og meget højere end det Full HD 1080 display der sidder på HTC One M9. Den er altså utrolig skarp, selvom det kan være svært for det utrænede øje for alvor at lægge mærke til den ekstra opløsning. Begge af de førnævte skærme er også meget skarpe i opløsningen.

Der hvor fordelen ved en AMOLED skærm for alvor kommer til udtryk er ved visning af farver i det mørke spektrum. Dette display kan vise ”rigtig” sort. Dette skyldes at AMOLED, til forskel fra LCD teknologi i de fleste andre telefoner, ikke er baseret på bagbelysning for at oplyse pixels – hver pixel oplyses individuelt. Det betyder, at når du ser film i mørke farver, vil du ikke se lyset ”bløde” gennem displayet, hvilket kan få mørke scener til at fremstå grålige. Svagt oplyste scener ser mere autentiske ud p.g.a. kontrasten – forskellen mellem den mørkeste sort og den lyseste hvid er effektivt uendelig. Alt dette fører til en bedre oplevelse af Galaxy S6 Edge skærmen, når man sammenligner med konkurrenterne.

Farverne er ligeledes rigtig gode. For nogle vil det muligvis være fordelagtigt at skrue lidt ned for farvemætningen. Samsungs Basic indstillinger  virker dog som de mest autentiske. De kurvede kanter betyder at toppen og bunden af, hvad end du ser, er en smule ud over main screen området. Det er ikke noget der vil genere de fleste, men måske vil det være en irritationsfaktor, når man læser. Det første bogstav i venstre margin går lidt ud over kurven. Det forbliver dog tydeligt, men i solskin vil kurven til tider blænde lidt , hvilket kan gøre det sværere at læse teksten på skærmen. Dette er dog mindre ”fejl”. Samsung Galaxy S6 Edge skærmen har en af de bedste skærme, hvis ikke den bedste, du kan få med en smartphone. I flere tests scorer den bedre end HTC One M9’s og iPhone 6’s.

S6 Edge skærmen er 5.1 tommer, 1440 x 2560 pixels (QHD eller 2K), 577ppi, Super AMOLED med Gorilla Glass 4.