0 anmeldelser
Model/varenr.: 700166 C2-19
199,00  m/Moms
( 159,20  u/Moms )
Lager: 46 stk på lager

Nano skærmbeskyttelse fra Kristall

Til forskel fra PanzerGlass er beskyttelse med Kristall nano skærmbeskyttelse helt usynlig. Ved påføring risikerer du ikke, at der kommer luftbobler med beskyttelsesfilm. Snavs og fingeraftryk på skærmen reduceres ved brug af Kristall nano. Nanobeskyttelse passer til alle smartphones og tablets uanset størrelse. Når Kristall Nano er påført på skærmen, holder det i op til et år. Ved at holde skærmen ridsefri bevares værdien af din smartphone eller tablet. Se evt. guiden i påføring af produktet nedenfor.

Simpel påføring af Kristall Nano

Guide:

1. Først renses skærmen med den medfølgende alkohol-klud.

2. Skærmen tørres af med evt. et stykke køkkenrulle, så al skidt er væk.

3. Dernæst smøres Nano-beskyttelsen på skærmen med den lille svamp.

4. Vent ca. 2 minutter før skærmen poleres/tørres af igen med den medfølgende mikrofiberklud.

5. Lad den derefter stå i 1 minut, og den er klar til brug.

6. Efter 2 døgn vil skærmen være fuldstændig hærdet! - Vi anbefaler først at bruge tlf herefter.

SparePart.dks egen test af Kristall Nano Skærmbeskyttelse

NB! Vi opfordrer på ingen måde folk til selv at teste Kristall Nano's holdbarhed, som vi gør i videoen. Det er ikke meningen, at skærmen skal kunne holde til gentagende slag med en hammer. Vi garanterer for normal brug af telefonen med Nano beskyttelsen på. Vi garanterer ikke for holdbarheden via eventuelle stresstests, som folk selv måtte udføre.

 

Nytænkende måde at beskytte din skærm på med Nanoteknologi

Vi tilbyder Skærmbeskyttelse fra Kristall, som kan påføres alle Smartphones & Tablets. Med Kristall Nano skærmbeskyttelse får du en alternativ og nytænkende måde at sikre din tablet eller smartphone imod ridser, fingeraftryk og snavs. Nano skærmbeskyttelse kan påføres alle modeller og uanset størrelse. Dvs. køber du kristall nano liquid screen protector, kan du anvende det på iPhones, Samsung Galaxy, Nokia Lumia og f.eks. Sony Xperia modellerne. Den lidt dyrere udgave til Tablets, der koster 199 kr. passer til alle typer at tablets.

Vi har, som ovenstående video viser, selv testet Kristall - og det virker. Det er dog vigtigt at følge vores guide til påførelse og være opmærksom på, at skærmen helst skal tørre i 48 timer efter. Resultatet er så også, at du får en usynlig beskyttelse til din skærm, som modsat Panzer Glass ikke kan ses eller mærkes - og som desuden reducerer fingeraftryk og snavs, da nano beskyttelsen modvirker dette.