Panserglas og skærmbeskyttelse

Skærmen på din mobiltelefon eller tablet er yderst sårbar, da de fleste nye modeller har monteret en skærm, der dækker hele overfladen. Skærmen på de fleste mobiltelefoner og tablets, er lavet af hærdet glas. Det betyder, at der ikke skal særlig stor belastning til før skærmen går i stykker. Lige netop derfor skal du beskytte din mobiltelefon, tablet eller dit smartwatch med en form for skærmbeskyttelse. På SparePart.dk finder du et stort udvalg af Panserglas og skærmbeskyttelse fra de bedste mærker på markedet til stort set alle mobiltelefoner og tablets.

Stort udvalg af skærmbeskyttelse

Når du først har bevæget dig ind på denne side, så er der ingen grund til at forlade den igen. SparePart.dk har et af de største udvalg af skærmbeskyttelse i Danmark fra nogle af de bedste mærker. Vi forhandler skærmbeskyttelse til iPhone, iPad, Apple Watch, Samsung og mange andre mobiltelefoner og tablets. Heriblandt finder du bl.a. et stort udvalg af skærmbeskyttelse fra mærkerne PanzerGlass, Kristall Nano og Nordic Shield, som er blandt de førende producenter af skærmbeskyttelse til mobiltelefoner og tablets.

Skærmbeskyttelse fra topmærkerne!

Du kan være sikker på, at når du handler på SparePart.dk, så er kvaliteten i top. Det gælder også for vores udvalg af skærmbeskyttelse. Vi forhandler skærmbeskyttelse fra de bedste mærker på markedet, heriblandt PanzerGlass, Kristall Nano og Nordic Shield. 

PanzerGlass er en dansk producent af skærmbeskyttelse og en af de største på markedet. PanzerGlass 0,4 mm tykt glas, som kun vejer 7 gram. Alligevel er glasset fra PanzerGlass 9 gange stærkere end almindeligt glas, så du kan være sikker på at din mobiltelefon eller tablet er beskyttet med panserglas fra PanzerGlass. Vi forhandler PanzerGlass til både iPhone, iPad, Samsung, Huawei m.m.

Kristal Nano er et forholdsvist nyt produkt på markedet for skærmbeskyttelse, som skiller sig ud på mere end en måde. Kristall Nano er nemlig ikke hærdet panserglas, men derimod flydende nano partikler der smøres på skærmen, hvorefter skærmen er beskyttet mod snavs og ridser. Kristall Nano er efter påføring helt usynlig og du vil ikke kunne se forskel på en skærm med Kristall Nano og en skærm uden Kristall Nano. Da Kristall Nano er et flydende materiale er der ingen begrænsninger for kompatible mobiltelefoner og tablets. Produktet kan bruges på alle enheder og dit Apple Watch! 

Nordic Shield er også en af de helt store producenter af skærmbeskyttelse til mobiltelefoner og tablets. Nordic Shield fremstiller panserglas til alle mobiltelefoner og tablets og på SparePart.dk kan du finde skærmbeskyttelse fra Nordic Shield til stort set alle mærker og modeller. Nordic Shield har som noget nyt designet et 3D curved full cover skærmbeskyttelse, som buer i kanten, og derved går i et med din mobiltelefon eller tablet. 

Guide til montering af skærmbeskyttelse

Når du har købt dit skærmbeskyttelse eller dit panserglas, skal det efterfølgende monteres. Her er det vigtigt, at du giver dig god tid og er omhyggelig under hele processen. Inden du påfører dit skærmbeskyttelse er det vigtigt, at din mobiltelefon eller tablet er fuldstændig rengjort, så der ikke sidder noget snavs mellem din enhed og dit skærmbeskyttelse. Dette kan du gøre med rensekluden, som bliver vedlagt dit skærmbeskyttelse, som du køber på SparePart.dk. Når du har rengjort din mobiltelefon eller tablet er det blevet tid til, at dit skærmbeskyttelse skal påføres på skærmen. Her er det vigtigt, at du er meget omhyggelig, og at den klistrede side af dit skærmbeskyttelse ikke kommer i kontakt med noget andet end skærmen. Efter montering af dit skærmbeskyttelse, kan der opstå små luftbobler. Disse kan formegentlig fjernes med et kort eller en lignende genstand.   

Hvad er et panserglas?

Panserglas er et af mange navne for skærmbeskyttelse til din mobiltelefon, tablet, computer eller smartwatch - alle enheder med en skærm. Størst kendskab er der dog til panserglas til mobiltelefonen og tabletten. Et panserglas er et beskyttende glaselement, som modstår slag, stød og ridser. Et panserglas er markant stærkere og mere holdbart end almindeligt glas. Man siger faktisk at panserglas er 9 gange stærkere end almindeligt glas, så skærmen går ikke i stykker når du taber den ud af lommen. Panserglas har en klarhed på 99%, og du kan derfor med det klare øje ikke se forskel på en telefon med og uden panserglas.

Hvordan monterer man et panserglas?

Det kan ofte være en fordel, at få en tekniker til at påføre panserglasset, så du er sikker på at det bliver gjort rigtigt. Ønsker du derimod selv, at påfører dit panserglas, så kan du evt. følge nedenstående retningslinjer:

1. Når du køber et panserglas på SparePart.dk, så medfølger der altid en renseserviet. Rens først din skærm med denne og tør efterfølgende skærmen med en klud eller noget lignende, indtil du er sikker på, at skærmen er ren og alt støv er væk.

2. På dit panserglas sidder der et lag beskyttelsesfilm, som skal afmonteres, hvorefter panserglasset skal monteres på din mobiltelefon eller tablet, således at alle udskæringer passer til f.eks. homeknap, kamera osv.

3. Tryk herefter let panserglasset ned indtil det selv suger sig fast til skærmen.

4. I mange tilfælde vil der opstå nogle små luftbobler under panserglasset. Disse kan evt. fjernes med en kreditkort eller noget lignende.

Beskyt din smartphone optimalt med et cover

Hvis du vil være sikker på, at din smartphone eller din tablet er 100% beskyttet, så anbefaler vi at du også beskytter den med et cover. Hos SparePart.dk finder du ligeledes et stort udvalg af covers til både mobiltelefoner og tablets. Vi har covers, der både beskytter bagsiden og fronten på din enhed. Du kan se hele vores udvalg af covers i diverse farver og materialer her.