Model no. A1984, A2105, A2106, 2107 and A2108

Reservedele til iPhone XR

Er din iPhone XR gået i stykker eller har den bare mistet ydeevne. Ligemeget hvad der er problemet med din iPhone XR, så kan vi højst sandsynligt hjælpe dig. Hos SparePart.dk bestræber vi os nemlig på, at kunne tilbyde vores kunder alt inden for reservedele til Apple iPhone, heriblandt iPhone XR reservedele. Vi forsøger at kunne tilbyde alle de reservedele, som din iPhone XR er bestående af, også de reservedele du ikke kan finde nogle andre steder på markedet. Udover et bredt udvalg af iPhone XR reservedele, garantere vi også den højeste kvalitet på markedet inden for iPhone reservedele.

Markedet for reservedele til mobiltelefoner og tablets kan være svært at begå sig i, hvis man ikke har nogle erfaringer. Alle forhandlere udbyder forskellige reservedele i form af skærme, batterier og kabler til din iPhone og kvaliteten svinger meget fra forhandler til forhandler. Derudover kan det være meget svært, at se forskel på gode og dårlige reservedele. Vi anbefaler derfor, at du altid køber dine iPhone reservedele et troværdigt sted, hvor du ved at kvaliteten er i top.

Stort udvalg af iPhone XR reservedele

Her på siden finder du hele vores udvalg af iPhone XR reservedele. Vi forhandler kvalitets reservedele til nogle af nettets skarpeste priser. Her på siden kan du bl.a. finde Danmarks måske største udvalg af iPhone XR skærme, batterier, flex kabler, bag covers, front- og bagkamera og mange andre reservedele til din iPhone XR mobiltelefon. 

Kan du imod alle forventninger ikke finde de reservedele du mangler til din iPhone XR eller har du spørgsmål til udvalget og kvaliteterne, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere hjælp.

iPhone XR skærme

iPhone XR blev introduceret sammen med bl.a. iPhone X, iPhone XS og iPhone XS Max. iPhone XR var derfor ligeledes også en af de første mobiltelefoner, som blev lanceret med en kant til kant skærm og uden home-knappen, som vi kender fra alle de tidligere iPhone modeller. Det betyder også, at du bl.a. ikke kan bruge fingeraftryks scanneren længere. I stedet har man udviklet et indbygget ansigtsgenkendelses-software, som gør det muligt at låse sin iPhone XR op med ansigtsgenkendelse.

Hos SparePart.dk forhandler vi et bredt udvalg af kvalitets skærme til din iPhone XR. Vi har opdelt vores skærme i fire kvaliteter med henblik på, at gøre udvalget så transparent og overskueligt som muligt. Derudover giver det dig også mulighed for, at vælge en skærm alt efter, hvor meget du vil investere i en ny iPhone skærm. Her kan du se vores opdeling af iPhone XR skærm kvaliteter:

iPhone XR skærm i original kvalitet
iPhone XR skærm i OEM kvalitet
iPhone XR Incell LCD skærm

Du har mulighed for, at købe en original iPhone XR skærm, men du har også mulighed for, at købe en OEM skærm med originale dele eller kopiskærm i en meget høj kvalitet. Generelt bliver kopi skærmene hele tiden bedre og bedre, og kvalitets forskellene bliver hele tiden mindre. Hvis du gerne vil have det fulde overblik over vores udvalg af iphone XR skærme, så kan du se hele udvalget her.

iPhone XR batterier

Du kan ikke undgå, at batteriet i din iPhone XR med tiden vil blive forringet. Uanset hvor godt du behandler din mobiltelefon, så vil cellerne i dit batteri blive opbrugt og det vil miste ydeevne. Men bare rolig! Hos SparePart.dk kan du nemlig finde et bredt udvalg af kvalitets iPhone XR batterier til nogle af nettets skarpeste priser. Vi udvalg dækker over batterier med flere forskellige APN-numre. Dvs. at du nemt kan finde et iPhone XR batteri, der matcher det oprindelige batteri i din mobiltelefon. 

Du kan finde hele vores udvalg af iPhone XR batterier her.

iPhone XR reperation

Afhængigt af hvilke dele du skal have udskiftet i din iPhone XR, så kan det være en god ide at søge ekspert hjælp, hvis du ikke selv har tidligere erfaring på området. En mobiltelefon er bestående af mange dele og, hvis du ikke har prøvet at reparere din iPhone før, så kan du risikere at gøre mere skade end gavn. Alternativt kan du på YouTube finde en masse video guides til reparation af din iPhone XR.

Hvis du beslutter dig for selv, at reparere din iPhone, så får du brug for det rigtige værktøj. Hos SparePart.dk kan du også finde alt i mobilværktøj, heriblandt iPhone skrutrækkere, åbningsværktøjer, sugekopper og meget mere. Du kan finde hele vores udvalg af mobil værktøj her.