Model no. A1387 and A1431

Buy Spare Parts and Accessories for your Apple iPhone 4S Mobile phone at favourable prices. Underneath you find Covers, LCD Displays, Touch Screen, Batteries, Front Glass and many other spare parts and accessories compatible with Apple iPhone 4GS.

Stort og iøjnefaldende udvalg af iPhone 4S reservedele

Som ejer af en iPhone 4S vil du på SparePart.dk have mulighed for at finde alle de nødvendige reservedele til din iPhone 4S. Hvad end din iPhone 4S trænger til at få skiftet skærmen, batteriet eller kameraet så vil du kunne købe det, som det kræver på SparePart.dk. Vores udvalg af iPhone 4S reservedele er bestående af reservedele såsom batterier, skærme, bag covers, Flex kabler, Home knapper, højtalere, mikrofoner og mange andre reservedele til din iPhone 4S.

Hvis du ikke selv mener at du er i stand til at udskifte reservedelene i din iPhone 4S, så vil du også have mulighed for at indsende din iPhone 4S til SparePart.dk, hvorefter en professionel tekniker vil reparere den til en god pris.

Bag om iPhone 4S

iPhone 4S blev lanceret af Apple den 4. oktober 2011 og blev tilgængelig for offentligheden i diverse butikker den 14. oktober 2011. iPhone 4S blev kaldt for ”4S” på grund af det nye program Siri, som var tænkt som en hjælpende assistent. Siri var udarbejdet til at kunne hjælpe ejeren af enheden med diverse ting som man ikke selv kunne finde ud af. Det specielle ved Siri var at den var stemmestyret og derved også tidsbesparende. Siri er i øvrigt blevet benyttet i alle efterfølgende iPhone modeller.

Derudover har man i iPhone 4S modellen også fornyet kameraet som nu er blevet opgraderet og kan nu tage 8 mega-pixels billeder og 1080p video.

Batterilevetiden er blevet markant længere og man vil med iPhone 4S have mulighed for at holde strøm i meget længere tid end det var muligt med forgængeren iPhone 4. Dette er nogle af de funktioner, som der er blev opgraderet.