Model no. A1634, A1687 and A1699

En næsten identisk smartphone | Reservedele til iPhone 6s Plus

Den nye iPhone 6s Plus ser meget identisk ud med iPhone 6 Plus. Det bringer minder frem fra dengang Apple lancerede iPhone 4, som blev efterfulgt af 4S. Faktisk er den eneste synlige forskel på 6s Plus det lille ”s” logo på bagsiden under ordet ”iPhone”. Det glatte og afrundede metalcover føles fortsat som rigtig høj kvalitet, hvilket man også forventer fra Apple. Efter den opmærksomhed der var omkring 2014-modellernes bøjelighed  har Apple arbejdet i at forstærke de nye iPhones. Både 6s og 6s Plus kommer med, hvad Apple kalder ”7000 series aluminium”, hvilket de påstår er meget stærkere.

Større og tungere

iPhone 6s Plus er stadig et monster i hånden. Den er en smule tykkere end dens forgænger – helt præcist 0.2mm. Ikke noget man lægger mærke til – Apple havde nok brug for den ekstra smule plads til at klemme 3D Touch teknologien ind. Vægtmæssigt er der også lagt lidt til. Den vejer 20g mere, hvilket giver en samlet vægt på 192g. Overordnet set kan man sige, at man nok vil lægge mærke til 6s Plus i hånden og i lommen. Den kan blive en smule trættende at holde i én hånd i længere perioder. Det meste af tiden føles det som om, at man er nødt til at have begge hænder på enheden for at holde den stille og nå alle områder af skærmen.

Den flade bagende og de runde metalkanter giver ikke det bedste greb, hvilket lidt gør telefonen til en glat ål. Producenten har valgt at bibeholde placeringen af de forskellige knapper, som på den tidligere model. iPhone 6s Plus bliver, måske lidt overraskende, lanceret med en ny farve! Udover Guld, Sølv og Grå kan du få Apples nyeste smartphone i ”Rose Gold” også kendt som Pink.

Vi forsøger konstant at have lageret opdateret med 6S Plus reservedele som skærme, batterier, diverse flex kabler, kamera moduler, skruer m.m.