iPhone reservedele

Hos SparePart.dk forhandler vi alt i reservedele til alle iPhone modeller. Ens for alle vores iPhone reservedele er en meget høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. På de følgende kategorisider kan du bl.a. finde diverse batterier, flex kabler, simkort holdere/adaptere, kamera moduler, højtaler og skærme til alle iPhone modellerne.

Stort udvalg af reservedele til iPhone modeller!

SparePart.dk har et stort og bredt sortiment af forskellige iPhone reservedele. Vi forhandler alt inden for reservedele til de gamle iPhone modeller, nemlig iPhone 4 og 5 generationen. Derudover har vi også et bredt sortiment af reservedele til de populære iPhone modeller 6, 7 og 8 samt de helt nye modeller, iPhone X og iPhone 11 generationen. Lige meget hvilken iPhone model du mangler reservedele til, så kan du på SparePart.dk finde et bredt udvalg af kvalitets reservedele.

Vores udvalg af iPhone reservedele er et af Danmarks største hvilket også kan ses på de forskellige kategorisider, hvor du kan finde diverse iPhone reservedele såsom iPhone skærme, batterier, flex kabler, simkort holdere, forskellige højtalere, mikrofoner og kamera moduler, diverse skruer samt værktøj til at samle de forskellige reservedele. Dette er kun en lille del af vores udvalg, så hvis du leder efter noget andet vil du sandsynligvis kunne finde det under de forskellige kategorier og modelenheder.

Højeste kvalitet af iPhone reservedele!

Vores udvalg er af den bedste kvalitet på markedet. I SparePart.dk er kvalitet et nøgleord og dermed også altafgørende, når vi sætter produkter til salg. Hvis produkterne ikke fås i en ordentlig kvalitet, vil vi hos SparePart.dk hellere undvære.

Ved skærme er kvaliteten afgørende for om du muligvis bliver nødt til at købe en ny skærm kort tid efter du har købt din forrige skærm. Derfor mener vi hos SparePart.dk ikke at det er ansvarligt, at handle med skærme hvor kvaliteten ikke holder. Vi har delt vores LCD display units op i 4 kvalitets niveauer som alle er acceptable niveauer. Disse niveauer betegnes henholdsvis som Original, OEM, AA og A kvalitet. Efterhånden som skærmene hele tiden bliver bedre og bedre oplever vi også mindre forskel på de originale iPhone skærme, OEM skærmene samt vores A skærme, som uden tvivl er de bedste A skærme på markedet.

Reparation af din iPhone

Har du kendskab til mobil reservedele og har du tidligere selv repareret din iPhone, så finder du de bedste iPhone reservedele til opgaven her på SparePart.dk. Derudover tilbyder vi også et bredt udvalg af mobilværktøj, som er specielt udviklet til at reparere din iPhone. Når du skal have skiftet reservedelene i din iPhone kræver det nemlig specielle værktøjer, såsom skruetrækkere og åbningsværktøjer. Du kan få et samlet overblik over vores udvalg af mobilværktøj her.

Har du ikke tidligere repareret din iPhone anbefaler vi, at du får en ekspert til at klar opgaven for dig. Alternativt kan du gennemgå forskellige ekspert videoer på youtube inden du selv begiver dig ud i din iPhone reparation.

Hvorfor skal du vælge SparePart.dk?

SparePart.dk har mere end 15 års erfaring med online handel. Det har medført et kendskab til de forskellige leverandører og forhandlere på markedet og derfor ved vi efterhånden hvor vi finder iPhone reservedele i den bedste kvalitet og til den bedste pris. Det betyder også at vi har mulighed for at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet, men også til nogle af nettets bedste priser.

Derudover er det hos SparePart.dk altafgørende og et krav at vores service altid er helt i top, hvilket vi indtil nu har formået at overholde i hvert fald hvis man går ud fra vores feedback som vi både modtager på vores sider på de sociale medier, trustpilot og på vores mail hvilket vi er meget glade for, så vi hele tiden har mulighed for at opretholde det høje niveau.