Huawei er et af de mest populære mobilmærker på markedet, hvilket også giver god mening når man tager et kig på deres udvalg af mobiltelefoner. Huawei’s telefoner er af høj kvalitet og opfylder de fleste krav og ønsker, som vi har til en smartphone.

Stort udvalg af Huawei reservedele

Skal du have udskiftet reservedele i din Huawei smartphone, så kan du finde et stort udvalg af Huawei skærme, batterier og small parts på SparePart.dk. Vi forhandler både reservedele til Huawei mobiltelefoner og Huawei tablets. Vores sortiment af Huawei reservedele er en meget høj kvalitet og hovedsageligt bestående af originale Huawei komponenter. Vi forhandler både efterspurgte reservedele til de mest populære Huawei enheder samt et nicheudvalg af Huawei reservedele til de mindre Huawei modeller, som du ikke kan finde nogle andre steder i Danmark.

Populære Huawei reservedele

Vi forhandler stort set alle de reservedele, som du kan finde i din Huawei enhed. De mest populære dele er bl.a. skærme, batterier og bagcovers. Derudover forhandler vi også et stort udvalg af flex kabler, kameraer, sensorer, højtalere m.m. til stort set alle Huawei modeller. Uanset hvilken Huawei model du mangler en reservedel til, så kan du formegentlig finde den hos os. Vi forhandler reservedele til serierne:

  • Huawei Mate
  • Huawei P
  • Huawei Honor
  • Huawei Y
  • Huawei Nova  

Du har bl.a. mulighed for at finde reservedele samt tilbehør til de populære Huawei Mate 30,  Mate 20 og Mate 10 serier. Derudover er de nyeste modeller i Huawei P serien, heriblandt Huawei P30, P20 og P10 og meget populære.

Originale Huawei reservedele

De fleste Huawei reservedele på SparePart.dk er originale. Du kan bl.a. finde originale skærme, batterier og bagcovers. Foretrækker du en billigere kvalitets skærm, så tilbyder vi også Incell skærme til de mest populære Huawei modeller.  

Huawei Reparationer

Er din Huawei enhed gået i stykker, kan du vælge selv at reparere den eller få en tekniker til at gøre det for dig. Hvis du selv ønsker at udskifte den beskadigede del i din Huawei, kan du spare lønnen til en tekniker. Når du skal have udskiftet f.eks. skærmen eller batteriet i din Huawei mobiltelefon, er det dog vigtigt at du har det rigtige værktøj. En Huawei smartphone er nemlig ikke skruet sammen med standard skruer og standard elementer. Alle dele er specielt designet til enheden og derfor har du også brug for noget specielt mobilværktøj for at kunne gennemføre reparationen. På SparePart.dk forhandler vi et bredt udvalg af mobilværktøj, som du kan bruge når du skal have repareret din Huawei enhed. Du kan få et samlet overblik over vores udvalg af mobil skruer, åbningsværktøjer, sugekopper og meget andet her.