Model no. A1456, A1507, A1516, A1529 and A1532

Buy Spare Parts and Accessories for your Apple iPhone 5C Mobile phone at favourable prices. Underneath you find Covers, LCD Displays, Touch Screen, Batteries, Front Glass and many other spare parts and accessories compatible with Apple iPhone 5C.

Stort og billigt udvalg af iPhone 5C reservedele

SparePart.dk har et stort og bredt udvalg af reservedele til din iPhone 5C til nogle af nettets bedste priser. Vi tilbyder blandt andet et stort udvalg af skærme, batterier og covers i højeste kvalitet på markedet. Derudover tilbyder vi også en bred vifte af reservedele som kamera-moduler, mikrofoner, flex kabler, Home buttons m.m. Dette er kun en mindre del af vores store udvalg af iPhone 5C reservedele, så du vil med garanti kunne finde det, du leder efter af reservedele til din iPhone 5C.

Hvis du ikke selv mener, at du kan udskifte en reservedel i din iPhone 5C, så kan du indsende din iPhone 5C til os, hvorefter vi vil tilbagesende et tilbud og efterfølgende reparere din iPhone 5C på 1-2 hverdage.

Kort om iPhone 5C

Den 10. september 2013 blev det offentliggjort, at der ville blive udbudt to nye iPhone modeller nemlig iPhone 5S og 5C. Kun 10 dage senere den 20. september 2013 blev de to iPhone modeller tilgængelige for offentligheden. iPhone 5C var teknisk set ikke lige så moderne som iPhone 5S modellen, der både havde fået nyt fingerskannings-system og nyere software. Dette måtte iPhone 5C modellen undvære, da den blandt andet kun var i besiddelse af IOS 7 operativsystem ligesom sin forgænger. I stedet var der sket store forandringer på det udvendige design, hvor man blandt andet ikke havde valgt at beklæde den med aluminium, men i stedet beklæde den med et hårdt overtræk af polycarbonat i farverne blå, grøn, hvid, pink og gul.