Model no. A1633, A1688 and A1700

Reservedele til iPhone 6S

Apple har gjort, hvad vi alle forventede - fint afbalanceret sin nyeste telefon. 3D Touch er en ægte nyskabelse, og telefonen fungerer flydende ved nærmest alle opgaver. På overfladen er modellen meget ens med 2014-modellen. Under kølerhjelmen er der dog sket ændringer, som gør dette til en attraktiv telefon i sin egen ret. Chassiset er stærkere, kameraet er skarpere og der er en helt ny måde at interagere med skærmen på. På papiret er det en imponerende opgradering.

Udfordringen som Apple står over for med iPhone 6s og 6s Plus er, hvordan de kan overtale brugerne til, specielt i et marked som allerede er mættet med smartphones, at det kan betale sig at opgradere fra tidligere modeller som den imponerende iPhone 6. Selvom Apple holder deres nuværende brugere i folden, er der stor chance for, at folk med f.eks. iPhone 5/5S vil overveje 6’er modellen, som nu er meget billigere. Derfor er det vigtigt, at 6s-modellens nye egenskaber er den ekstra udgift værd, da både 6 og 6s vil virke perfekt nogle år frem i tiden.

Næsten identisk Design

iPhone 6S er næsten identisk med sidste års 6 på alle måder, når det kommer til chassiset. Der er nogle meget små forskelle, såsom en lidt tykkere ramme og lidt mere tyngde, men det er så lidt, at det er meget svært at se forskel, når der laves en sammenligning side om side.

Alle covers passer begge telefoner fint også, så bortset fra et lille S logo på bagsiden af telefonen, er der ingen som kommer til at lægge mærke til, at du har fået den nyeste iPhone.

Der vil dog være massere, der opgraderer fra iPhone 5S, og i så fald er der tale om en stor designforandring. Den metalliske chassis føles rigtig rar i hånden, med en keramisk-lignende følelse på ydersiden (selvom hvis det er som med 6-modellen, så kan det let ridses over tid, hvis du holder det i en lomme med nøgler).

I hånden føles iPhone 6s som en drøm. Samsungs nye Galaxy S6 Edge giver den samme form for følelse. En følelse der medvirker til, at man ikke har noget imod at bruge de ekstra penge ift. en mere budgetvenlig telefon.

Med hensyn til design, hvis du har set iPhone 6, så har du set 6s. Lydstyrke-knapper, on/off-knapper og højttaleren er alle placeret samme sted som sidste år, med gitter i bunden meget let at dække, når du ser video eller spiller spil.

Ovenover ser du alle vores iPhone 6s reservedele. Udvalget er inddelt i kategorier - Skærme, diverse reservedele (herunder flex kabler antenne moduler, kamera flex med sensor, højtaler, batteri-tape m.m.), batterier og covers.