Kvalitets reservedele til din mobiltelefon og tablet

På SparePart.dk finder du et af Danmarks største udvalg af reservedele til mobiltelefoner, tablets og computere. Vi har forhandlet mobile reservedele i ca. 20 år, hvilket har gjort os til eksperter på området. Vi forhandler reservedele til de fleste modeller fra alle de store mobil mærker på markedet. Når du shopper dine reservedele hos SparePart.dk er du udover et stort udvalg også altid garanteret den bedste kvalitet på markedet.

 

Mest populære reservedele til mobiltelefoner og tablets

Din mobiltelefon er bestående af mange forskellige dele, som hver især skal være komplette for at din telefon kan fungere optimalt. Bliver en af reservedelene i din mobiltelefon, tablet eller computer ødelagt, skal den udskiftes for at få enheden til at virke optimalt igen. Hos SparePart.dk er de mest populære reservedele henholdsvis skærme og batterier da det oftest er en af disse to dele, der bliver beskadiget i mobiltelefon. Hos SparePart.dk forhandler vi et af Danmarks største udvalg af både skærme og batterier til mobiltelefoner, tablets og computere. Her har du mulighed for at finde et stort udvalg af kvaliteter til hver enkelte model. Vi forhandler både originale skærme til konkurrencedygtige priser samt kopiskærme i den højeste kvalitet på markedet. Udover skærme og batterier, er bagcovere, kameraer og diverse flex kabler bl.a. også meget populære reservedele.

Uanset hvilken mobiltelefon du er i besiddelse af, så kan du højst sandsynligt finde reservedele til den på SparePart.dk. Vi forhandler reservedele til alle de største mærker heriblandt:

  • Apple iPhone reservedele
  • Apple iPad reservedele
  • Apple MacBook reservedele
  • Apple Watch reservedele
  • Samsung Galaxy reservedele
  • Huawei reservedele
  • OnePlus reservedele

 

Reparation af mobiltelefoner og tablets

Hos SparePart.dk kan du både købe dine reservedele til selv at reparere din mobiltelefon eller du kan komme forbi vores værksted og få os til at reparere din mobiltelefon for dig. Vi reparere bl.a. alle iPhone modeller samt diverse Samsung Galaxy modeller. Hvis du har tidligere erfaring med reparationer eller har mod på at begive dig ud i projektet med hjælp fra diverse videoguides, så kan du gøre en god handel ved selv at reparere din enhed med kvalitets reservedele fra SparePart.dk. Vi sidder klar og hjælper dig gerne, hvis du er i tvivl om hvilke reservedele du skal bruge til din reparation.

 

Værktøj til reparation af din mobiltelefon

Inden du køber dine reservedele til at reparere din iPhone, iPad eller en tredje enhed, er det vigtigt at få klarlagt om du har det rigtige værktøj til at reparere din mobile enhed. Mangler du en bestemt skruetrækker eller et åbningsværktøj, så kan du ligeledes finde det her på SparePart.dk. Vi forhandler et stort udvalg af værktøj til iPhone, iPad, MacBook, Samsung Galaxy, Huawei samt mange andre mobiltelefoner og tablets. Du kan finde hele vores udvalg af værktøj her.

 

Identificering af din mobil enhed

Der udkommer hele tiden nye mobiltelefoner fra mærker som Apple, Samsung, Huawei og OnePlus. Udvalget er efterhånden så bredt, at det kan være svært at kende forskel på de forskellige modeller, hvis du ikke har dem i hånden hver dag. Der findes forskellige måder, hvorved du kan identificere din mobiltelefon, tablet eller computer. Det er vigtigt at du er 100% sikker på, hvilken model du skal finde reservedele til da de ellers ikke vil kunne benyttes.

Identificering af din mobiltelefon

Du kan identificere dine Apple produkter ved bl.a. at slå modelnummeret op, som du finder på bagsiden af din enhed. Dette gælder både for iPhone, iPad og MacBook computere. Modelnummeret er bestående af et A efterfulgt af fire tal. Dette gælder dog kun for de ældste iPhone modeller og op til iPhone 7. Har du en iPhone 8 eller nyere model, kan du i stedet finde navn og modelnummer under indstillinger > Generelt og derefter Om.

Har du en Samsung Galaxy eller en Huawei telefon, er processen den samme. På de fleste modeller finder du modelnummeret på bagsiden af telefonen. Alternativt kan du også identificere din enhed under indstillinger.