Model no. A1566 and A1567

Buy Spare Parts and Accessories for your Apple iPad Air 2 at favourable prices. Underneath you find Covers, LCD Displays, Touch Screen, Batteries, Front Glass and many other spare parts and accessories compatible with Apple iPad Air 2.

Model no. A1566 and A1567

Stort udvalg af iPad Air 2 reservedele

Med så mange nye funktioner i verdens tyndeste iPad må man formode at der på et tidspunkt vil ske skader på ens tablet. Her vil du som ejer af en iPad Air 2 have mulighed for at købe iPad Air 2 reservedele hos SparePart.dk. Udvalget af iPad Air 2 reservedele er et af Danmarks største og du vil derfor ikke kunne finde det bedre andre steder. Her på siden vil du kunde finde de forskellige produktkategorier, hvorunder alle reservedelene til din iPad Air 2 er gemt. Du vil blandt andet have mulighed for at finde iPad Air 2 reservedele såsom skærme, covers, batterier, flex kabler og mange andre reservedele til nogle af nettets skarpeste priser.

Beskyt din iPad Air 2

Hvis din iPad er dit kæreste eje kan det ofte være en god ide at beskytte den, så der ikke sker skader på den. Et cover vil beskytte din iPad Air 2 for skader på alle flader undtagen skærmen. Hvis du også vil have din skærm beskyttet, tilbyder vi flere forskellige skærmbeskyttelses produkter. Du vil blandt andet have mulighed for at købe det yderst populære skærmbeskyttelses-produkt Kristall Nano skærmbeskyttelse, som både kan købes til tablets og smartphones.

iPad Air 2 – tyndere og lettere design

Apple lancerede den nye iPad Air model den 16. oktober 2014 og blev tilgængelig for omverdenen 6 dage senere den 22. oktober 2014. iPad Air er efterkommeren af den tidligere iPad Air model, som blev en succes i form at sit nye tyndere outfit. Med iPad Air 2 ville Apple forsøge at skabe en tablet, som var endnu tyndere og lettere og dermed endnu nemmere at have med sig end forgængeren. De formåede at skabe en tablet som var 18 % tyndere end den tidligere iPad Air og det betød at man nu var nede på 6,1 mm i tykkelsen. Den minimale plads der var i iPad Air 2 modellen betød ikke at der nu var mindre indvendigt fylde tværtimod. Skærmen blev bedre idet man formåede at samle 3 lag i 1 skærm lag. På den måde fik skærmen bedre farver og kontrast. Derudover er der i iPad Air 2 modellen udviklet en ny processor som giver tabletten 2,5 gange hurtigere grafik og op til 10 timers batteritid. iPad Air 2 var og modellen, hvor man for første gang så fingerskannersystemet blive brugt på en tablet. Det betød at man med fingerskanneren formåede at skabe et optimalt sikkerhedssystem, hvor det krævede sit fingeraftryk for at låse tabletten op eller for at købe over iTunes og App store.