Model no. A1863, A1905 and A1906

Reservedele til iPhone 8

Skal du have udskiftet dele af din iPhone 8, så er du endt det helt rigtige sted. Hos SparePart.dk finder du nemlig et af Danmarks største udvalg af iPhone reservedele, heriblandt reservedele til iPhone 8. Vi bestræber os på, at kunne tilbyde alle reservedele til iPhone 8 også de reservedele du ikke kan finde nogle andre steder. Udover vores store udvalg af reservedele bestræber vi os også efter, at kunne tilbyde den bedste kvalitet på markedet. Markedet for reservedele er nemlig lidt af en jungle og kvaliteten kan svinge meget fra forhandler til forhandler. Vi anbefaler derfor, at du altid handler dine reservedele et sted, hvor du kan være sikker på at kvaliteten er i top.

Vores udvalg af reservedele til iPhone 8 dækker bl.a. over iPhone 8 skærme i flere kvaliteter, heriblandt originale skærme. Derudover har vi også et stort udvalg af iPhone 8 batterier, flex kabler, mikrofoner, højtalere kameraer, Home Buttons, simkort holdere og meget mere. Hvis du imod alle forventninger ikke kan finde de reservedele du leder efter, så kan du altid kontakte os for yderligere hjælp.

Nyt iPhone 8 batteri

Batteriet er en af de reservedele, der med tiden vil blive forringet uanset hvor godt du behandler din iPhone. Hos SparePart.dk forhandler vi et bredt udvalg af iPhone 8 batterier, så du kan med sikkerhed også finde et batteri til din iPhone. Vi forhandler iPhone 8 batterier med flere forskellige APN-numre, hvilket betyder at du kan finde et batteri, der matcher APN-nummeret på dit oprindelige batteri. Udover et stort udvalg af batterier tilbyder vi også batterier i den bedste kvalitet på markede. Derfor kan du også altid få dit batteri erstattet, hvis det ikke lever op til forventningerne.

Du kan finde hele vores udvalg af iPhone 8 batterier her.

iPhone 8 skærm

Vi tilbyder ligeledes et stort udvalg af iPhone 8 skærme i den absolut bedste kvalitet på markedet. Vores udvalg af iPhone skærme er opdelt i følgende kvaliteter.

iPhone 8 originale skærme
iPhone 8 OEM skærme
iPhone 8 Incell LCD skærme
iPhone 8 ESR Pro skærme
iPhone 8 Basic skærme

iPhone 8 originale skærme er den bedste kvalitet vi tilbyder. Herefter følger OEM skærmen, Incell LCD skærmen, ESR Pro skærmen og til sidst vores Basic skærm, som også er i en rigtig god kvalitet. Generelt bliver kopi skærmene bedre og forskellen på en original skærm og en kopi skærm bliver hele tiden mindre (Læs mere om iPhone skærm kvaliteter her). Vi tilbyder derudover både iPhone 8 skærme til sorte og hvide iPhone 8 enheder.

Se hele vores udvalg af iPhone 8 skærme her.

iPhone 8 reparation

Hvis du har besluttet dig for selv at reparere din iPhone 8, så anbefaler vi at du altid bruger det korrekte værktøj. Vi forhandler et stort udvalg af mobilværktøj, som er det bedste i branchen, hvis du vil være sikker på et vellykket resultat. Når du f.eks. skal skifte skærmen, batteriet eller et kabel i din iPhone 8, så kræver det nemlig noget helt specielt værktøj, der kun kan bruges til din iPhone. Vores udvalg af mobilværktøj til reparation af din iPhone 8 dækker bl.a. over værktøj såsom skruetrækkere, åbningsværktøjer, tape, lim, simkort klippere, pincetter og meget andet værktøj. Du kan også købe samlede værktøjssæt, hvis du fremadrettet vil være dækket ind, når din mobiltelefon går i stykker.

Du kan finde vores udvalg af mobilværktøj her.