Apple har med iPhonen lanceret den mest populære smartphone på markedet. Derfor har vi også sørget for, at udvalget af iPhone covers på SparePart.dk er ekstra stort, så alle kan finde et iPhone cover der matcher deres behov. Vores udvalg af covers dækker over en bred vifte af forskellige varianter, som både beskytter og får din iPhone til at se ekstra godt ud.

Stort udvalg af nye iPhone covers

Tag et kig på vores udvalg af smarte iPhone covers til samtlige iPhone modeller, og hold din iPhone beskyttet fremadrettet med et cover fra SparePart.dk. Vi forhandler mobilcovers til alle iPhone modeller, så selvom du stadig har en iPhone 4 eller iPhone 5 kan du nemt finde et nyt smart cover på SparePart.dk. Der stilles efterhånden flere og flere krav til et mobilcover, som f.eks. farver, mønstre, indbygget kortholder eller indbygget batteri. Læs mere og find ud af hvad vi tilbyder.

Vi forhandler iPhone covers til alle iPhone modeller

Hos SparePart.dk forhandler vi iPhone covers til alle iPhone modeller på markedet. Dvs. at du både kan få et nyt mobilcover til en af de nye iPhone modeller som f.eks. iPhone 11 Pro, iPhone X eller iPhone 8, er du derimod i besiddelse af en ældre iPhone model som f.eks. en iPhone 5, iPhone 6 eller iPhone 7, så kan du selvfølgelig også finde et smart cover til den. Vi har iPhone covers i mange forskellige farver og materialer. Skal dit nye cover f.eks. være et plastik cover, et læder cover, et silikone cover eller et metal cover? I vores udvalg af mobilcovers finder du iPhone covers i flere forskellige materialer, både plastik, læder, gummi, metal, silikone, stof og mange andre som beskytter og samtidig får din iPhone til at se endnu smartere ud.

Vi har alle forskellige behov og forskellig smag, når det kommer til et mobilcover og dets egenskaber. Derfor er det også muligt, at købe multifunktionelle covers, der både beskytter din iPhone og samtidig kan bruges som f.eks. kortholder eller Power Bank. Derudover er et mobilcover med til, at sætte lidt mere kulør og farve på tilværelsen. Alle iPhones ligner hinanden og den eneste måde, hvorved du kan skille dig lidt ud fra mængden, er med et iPhone cover i en farve eller med et mønster.  

Beskyt din iPhone med et kvalitets cover

En iPhone er en stor investering, specielt de nyere modeller. Derfor kan det være en god ide, at investere i et kvalitets cover, som udover at se godt ud også beskytter din iPhone mod diverse skader. Kan du f.eks. undgå, at din iPhone på sigt skal have skiftet skærmen, så vil dit nye iPhone cover allerede have tjent sig selv hjem flere gange! Du kan vælge, at købe et iPhone etui, som både beskytter bagsiden samt din iPhone skærm. Et alternativ er et mobilcover, der kun beskytter bagsiden samt kanterne på din iPhone. Hvis du foretrækker et bagside cover kan det være en god ide også, at købe skærmbeskyttelse til din iPhone, så du er sikker på, at din iPhone skærm holder stand. Du finder vores udvalg af skærmbeskyttelse til iPhones her samt alt skærmbeskyttelse fra mærket PanzerGlass her

Billige iPhone covers og hurtig levering

Når du handler på SparePart.dk er du garanteret de skarpeste netpriser og hurtig leveringstid, så du ikke skal undvære dit iPhone cover en dag for meget! Køb et trendy flipcover med indbygget kortholder, så du nemt kan holde styr på dine ting eller et minimalistisk silikone cover, der beskytter din iPhone mod de værste stød og bump på vejen. Vi har opdelt vores iPhone covers i kategorier efter de forskellige iPhone modeller, så du kan være sikker på at dit nye iPhone cover er 100% kompatibelt med din iPhone. 

Klik på din iPhone model ovenfor og find hele vores udvalg af mobilcovers, som passer til din iPhone. God fornøjelse!