Model: 5693709 M4-17
39,00 kr. Incl. VAT
( 31,20 kr.  Excl. VAT )
Availability: Leadtime is 2-8 day(s)
Model: 5699077 N5-26
69,00 kr. Incl. VAT
( 55,20 kr.  Excl. VAT )
Availability: Only 1 item(s) left in stock
Model: 505015 H3-10
39,00 kr. Incl. VAT
( 31,20 kr.  Excl. VAT )
Availability: Leadtime is 2-8 day(s)
Model: 218101 I2-02
79,00 kr. Incl. VAT
( 63,20 kr.  Excl. VAT )
Availability: Leadtime is 14-21 day(s)

iPhone 8 cover

Hvis du vil undgå, at skulle investere i dyre mobilreparationer, anbefaler vi at du køber et cover til din iPhone 8.

Her på siden ser du vores udvalg af iPhone 8 covers. Vi forhandler et bredt udvalg af iPhone 8 covers i forskellige materialer, farver og designs. Ens for alle vores iPhone 8 covers er den høje kvalitet og den beskyttende effekt, som et cover har på en smartphone. Kan du ikke finde det cover, som du leder efter eller har du spørgsmål til et af vores covers, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os så vi sammen kan finde en løsning.

Hos SparePart.dk kvalitets tester vi alle vores produkter også vores iPhone 8 covers, så du med ro i sindet kan købe dit cover. Alle de covers du finder her på siden er kompatible med din iPhone 8 og i meget høj kvalitet.

Et cover kan have mange forskellige funktioner udover, at skulle beskytte din iPhone. Nogle af de mest populære covers er fremstillet i materialerne læder, silikone eller plastik og kan både købes med og uden flipfunktion. Flip covers beskytter din iPhone bedre, da coveret også beskytter skærmen, så længe din iPhone ikke er i brug. Mange af disse covers har også indbygget kortholder, hvilket gør det nemmere at holde styr på sine værdigenstande.

Ønsker du blot, at dit nye iPhone 8 cover skal beskytte dit iPhone, men helst ikke tiltrække for meget opmærksomhed, så kan det også lade sig gøre. I vores udvalg af iPhone 8 covers finder du nemlig også flere gennemsigtige covers i plastik. Ønsker du derimod, at give din iPhone 8 lidt mere personlighed, så kan du evt. vælge et cover med en farve eller et ikon.

Når du bestiller dit cover på SparePart.dk, så kan du forvente at modtage det dagen efter. Vi har dag til dag levering og sender alt, som bliver bestilt inden kl. 17.45 med PostNord samme dag.

iPhone 8 skærmbeskyttelse

Hvis du foretrækker et iPhone 8 cover, der udelukkende beskytter bagcoveret samt kanterne på din iPhone 8 så anbefaler vi, at du også montere et skærmbeskyttelse. Hos SparePart.dk forhandler vi ligeledes et stort udvalg af iPhone 8 skærmbeskyttelse, som er cover friendly. På den måde kan du få dit yndlings cover og samtidig beskytte skærmen på din iPhone. Du finder hele vores udvalg af iPhone 8 skærmbeskyttelse fra mærker som Nordic Shield, PanzerGlass og Kristall Nano her.