Model no. A1428, A1429 and A1442

Buy Spare Parts and Accessories for your Apple iPhone 5 Mobile phone at favourable prices. Underneath you find Covers, LCD Displays, Touch Screen, Batteries, Front Glass and many other spare parts and accessories compatible with Apple iPhone 5.

Stort udvalg af iPhone 5 reservedele

Udvalget af iPhone 5 reservedele på SparePart.dk er bredt og du vil blandt have mulighed for at finde reservedele såsom iPhone 5 batterier, skærme, bag covers, kamera moduler, Home knapper, Flex kabler, simkort holdere og diverse skruer. Dette er kun en lille del af vores iPhone reservedele sortiment, så hvis du vil se hele udvalget kan du klikke dig ind under de forskellige produktkategorier ovenfor.

Bag om iPhone 5

Apple lancerede iPhone 5 og dermed den første i iPhone 5 serien den 12. september 2012 og kun få dage senere den 21. september 2012 blev iPhone 5 modellen gjort tilgængelig for offentligheden. iPhone 5 er den 6 generation af iPhone modellerne og i forbindelse med dette havde man valgt at lave et nyt og anderledes design end der tidligere var set på en iPhone. iPhone 5 var blevet gjort større i form af en 4 tommer stor skærm, hvilket var ½ tommer større end de tidligere iPhone modeller. Alligevel var iPhone 5 med en tykkelse på 7,6 mm og en vægt på 112 gram 28 gram lettere end forgængeren iPhone 4S. Derudover var bagsiden af glas blevet udskiftet med et nyt aluminium design, hvilket ville gøre modellen mere holdbar end forgængeren.

iPhone 5 specifikationer

Med en endnu større Retina-skærm blev der gjort plads til endnu flere ikoner end tidligere. Dernæst gjorde forstørrelsen af skærmen det også endnu sjovere at afspille film, spil og videoer.

I iPhone 5 har man fået installeret en A6-processor, som ca. er dobbelt så hurtig som den processor der blev benyttet i forgængeren. Med den nye processor blev kameraet i iPhone 5 også hurtigere. Ca. 40% hurtigere for at være helt korrekt og det på trods af en formindskelse af kameraet på 25 %. Derudover var det med iPhone 5 nu også muligt at tage panorama billeder med det nye iSight kamera på 8 megapixel.

iPhone 5 var også den første model til at benytte Lightning stikket, som i modsætning til det tidligere benyttede stik kan vende begge veje. Det blev blandt andet besluttet at benytte Lightning stikket på grund af den høje sandsynlighed for at ødelægge noget i iPhonen med det tidligere benyttede stik. På SparePart.dk kan du købe Lightning stikket som også er kompatibelt med de nyere iPhone modeller.