Model no. A1432, A1454 and A1455

Buy Spare Parts and Accessories for your Apple iPad Mini at favourable prices. Underneath you find Covers, LCD Displays, Touch Screen, Batteries, Front Glass and many other spare parts and accessories compatible with Apple iPad Mini.

Danmarks bedste udvalg af iPad Mini reservedele

På SparePart.dk har ejeren af en iPad Mini mulighed for at finde alle de nødvendige reservedele til nogle af nettets billigste priser. Udvalget er af den bedste kvalitet på markedet og du vil allerede have mulighed for at modtage dine reservedele i morgen. Vores udvalg består af reservedele såsom batterier, skærme, flex kabler, bag og front covers, højtalere, Home buttoms og meget andet.

Det er altid vigtigt at dine reservedele er af en høj kvalitet, da det er nødvendigt at alle reservedele virker før din enhed kan virke. Ved din iPad Mini er det også specielt vigtigt at din skærm er af høj kvalitet, da skærme oftest er den reservedel der nemmest går i stykker. Her på SparePart.dk har du mulighed for at få din skærm udskiftet, men du har også mulighed for at få tilsendt en skærm og udskifte den selv. nedenfor har vi opstillet en video, hvor det bliver beskrevet , hvordan en iPad Mini skærm bliver udskfitet.

Kort om iPad Mini

iPad Mini var den første udgivelse i iPad Mini serien, hvorefter der både er blevet udgivet en iPad Mini 2 og en iPad Mini 3. iPad Mini blev lanceret af Apple den 23. oktober 2012 og gjort tilgængelig for offentligheden den 2. november 2012. På daværende tidspunkt var der stor bevågenhed omkring den ny lancerede iPad Mini da det var den første model i en mindre størrelse end de tidligere iPad 1, 2 og 3 modeller. skærmstørrelsen var kun på 7.9 tommer, hvilket var 1.6 tommer mindre end den oprindelige iPad skærm størrelse. Dette gjorde iPad Mini modellen til en succes da man kunne adskille den fra de andre iPad modeller på grund af størrelsen. Denne model gjorde det langt nemmere at have sin iPad med rundt omkring, uden at den var til besvær.

 

Udskiftning af skærm på iPad Mini - iPad Mini screen replacement