Model: 5693709 M4-17
39,00 kr. Incl. VAT
( 31,20 kr.  Excl. VAT )
Availability: Leadtime is 2-8 day(s)
Model: 505015 H3-10
39,00 kr. Incl. VAT
( 31,20 kr.  Excl. VAT )
Availability: Leadtime is 2-8 day(s)
Model: 218101 I2-02
79,00 kr. Incl. VAT
( 63,20 kr.  Excl. VAT )
Availability: Leadtime is 14-21 day(s)

iPhone 7 cover

Har du prøvet, at tabe din telefon på gulvet og finde ud af, at skærmen er gået i stykker? De fleste har prøvet, at ødelægge deres iPhone på den ene eller anden måde, og efterfølgende skulle betale for en ny skærm. Med et cover undgår du, at ende i sådan en situation igen. Et covers vigtigste funktion er nemlig, at beskytte din iPhone i mod slag og stød. På SparePart.dk vil vi være din førende leverandør af tilbehør og reservedele til din iPhone. Vi har et stort udvalg af iPhone 7 covers, som du kan finde her på siden.

Stort udvalg af iPhone 7 covers

Vores udvalg af iPhone 7 covers, er bestående af mange forskellige covers i diverse materialer, farver og designs. Vi kan både hjælpe dig, hvis du leder efter et minimalistisk cover, hvis primære funktion er at beskytte din dyrebare iPhone i mod diverse skader eller hvis du leder efter et smart og trendy cover, som kan differentiere lige præcis din iPhone 7 fra alle de andre iPhone 7'er.

Vælg mellem iPhone 7 covers i læder, silikone, plastik eller iPhone 7 covers i skind. En af de meget populære varianter er coveret med indbygget kortholder, så du nemt kan holde alle dine værdigenstande samlet. flipcoveret beskytter både din iPhone bagtil og fortil, da iPhone skærmen er dækket til når den ikke er i brug. 

Køb dit iPhone 7 cover i dag

Når du køber dit cover på SparePart.dk, kan du forvente dag til dag levering. Dvs. at du kan være heldig allerede at modtage dit iPhone 7 cover i morgen, hvis du bestiller det i dag. Har du andre iPhone modeller i husstanden, som også trænger til et nyt beskyttende cover, så kan du finde hele vores udvalg af iPhone covers her

Find dit nye iPhone 7 cover på SparePart.dk og få det leveret dagen efter bestilling - God fornøjelse!