Kategorier

Se vores Samsung Galaxy A7 skærme nedenfor. 

Om Samsung Galaxy A7 skærmen

Galaxy A7 skærmen har en opløsning på 1080p og er en smule mindre end Galaxy Note 3s skærm, 5.5” vs. 5.7”. Forskellen på overfladearealet er under 8%. I forhold til selve skærmens skarphed, så har skærmen lige over 400ppi (pixels per inch). Selv med Super AMOLEDs PenTile matrix er dette mere end nok. Galaxy Note 4/Edge skærmene ser en smule mere skarp/klar ud, men det er en forskel man kun ser, hvis man laver en side-om-side sammenligning. Nærstuderer man skærmen under mikroskop, er det muligt at se A7 skærmens diamond PenTile matrix. Det er det samme diamond layout som er anvendt siden Galaxy S4 og alle efterfølgende modeller.

Skærmen har imponerende kontrast og lyse farver, som er typisk for AMOLEDs. Samsung har tilføjet Display mode indstillinger, så man kan kontrollere lysstyrken og farvemætningen. Skærmen viser en smule farveskift, hvis man vinkler den. Mere end hvad Galaxy Note 4 skærmen gør. Den maximale lysstyrke er på den lave side, og ikke specielt imponerende selv for et AMOLED display. AMOLED skærme er typisk ikke meget lyse, men deres refleksion af lyset er lav, så de forbliver tydelige selv i direkte sollys. Galaxy A7 skærmen er ingen undtagelse, og den er en af de bedste telefoner i flere tests.

Skærmen har en funktion, der muliggør forøgelse af touch følsomheden, så den kan bruges med handsker. Andre praktiske egenskaber inkluderer Smart stay (baggrundslyset holdes tændt mens frontkameraet kan se dit ansigt) og Smart rotate (skærmen orienteres i forhold til dit ansigt). Siden 5.5” er større, end hvad nogle mennesker kan styre med én hånd, tilbyder Samsung tre muligheder for at afhjælpe dette. Den første er et one-hand input, som klemmer on-screen keyboardet til højre eller venstre, så du kan nå alle taster med tommeltotten. Den næste er et nøglepanel i siden, som gør det muligt at navigere et sæt on-screen taster af de fysiske taster til lydstyrke osv. Dette panel kan flyttes rundt, så det er komfortabelt og ikke dækker noget vigtigt på skærmen. Sidst men ikke mindst kan man med skærmreducerings funktionen, skrympe hele billedet ind til et mindre flydende vindue du kan flytte rundt. Når Galaxy A7 skærmen er i dette mode, er der også on-screen taster. Det udløses ved en ”slide til venstre-slide til højre” bevægelse.