Kategorier

Samsung Galaxy Alpha SM-G850F

Samsung Galaxy Alpha reservedele. Du vil kunne finde alt fra nye skærme, batterier, opladere til skærmbeskyttelse og høretelefoner. Hele vores udvalg af reservedele til Samsung Galaxy Alpha findes her til nettets bedste priser!

Stort udvalg af Galaxy Alpha reservedele og tilbehør

Vores indkøbere arbejder dagligt på at skaffe reservedele af den højeste kvalitet. Dette gælder også vores udvalg af Samsung Galaxy Alpha reservedele og tilbehør. Hvis du mangler reservedele til Alpha-modellen, som ikke findes på disse sider i shoppen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice – vi kan stort set altid skaffe den del du mangler. Dette gælder uanset om der er tale om flex kabler, skærme til Alpha, covers, batterier eller åbningsværktøj.

Hvad er Galaxy Alpha?

Samsung Galaxy Alpha er det første skridt imod Samsungs skifte til metaltelefoner. Det er ikke metal og glas som med Galaxy S6 og S6 Edge, det er mere som Galaxy Note 4 – en metal med et plastik bagcover. Der er altså ikke valgt et design, hvor der er anvendt rent metalcover, som med HTC One M9, men det er et betydeligt skridt væk fra Samsungs typiske læder/plastik design imod materialer af en højere kvalitet.

Galaxy Alpha specifikationer

Hvad angår specifikationerne, så kan Alpha placeres et sted mellem S5 Mini og Galaxy S5 i Samsungs sortiment af smartphones fra 2014. Alpha’en er med sin 4,7 tommer skærm og pris meget ens med iPhone 6. Samsung har tydeligvis satset på at tage en stor del af Apples salg af smartphones. Metalrammen skiller sig designmæssigt ud, men det er i høj grad Alpha-modellens vægt, der gør et stort indtryk. Den vejer blot 115g, hvilket gør den lettere end iPhone 6 med 129g, S5 Mini med 120g og kun lidt tungere end iPhone 5 med 112g.

Skærmen er 4,7” 720p HD, så den matcher ikke S5’erens Full HD opløsning og har mere til fælles med 4,5” S5 Mini. Pixel densiteten er 312ppi, som er ca. det samme som iPhone 6. Skærmen er meget lys og har tydelige mørke toner. Farvekontrasten er en smule mere ujævn på Alpha’en.

Overordnet set er skærmen en solid 720p HD skærm. Nogle vil nok mene, at det er en skam, at Samsung ikke gav Galaxy Alpha den samme Full HD skærm som med Galaxy S5. Specielt når man tænker på forskellen i prisen.

Styresystemet er Android 4.4.4. Den har et 12-megapixel kamera. 32GB hukkommelse. Processoren er en Octa-core (en Exynos 5 med quad 1.8GHz + quad 1.3GHz) og den kommer med 2GB RAM. Den kan optage med 4K video med 30fps.

 

Køb dine Galaxy Alpha reservedele i dag og få leveret i morgen!